FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Chester kunstlærstøvler, damemodell

Produkt-ID: 38056

kr 350,10
kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze Chester kunstlærstøvler, damemodell
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Chester kunstlærstøvler, damemodell
kr 350,10
kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Chester kunstlærstøvler, damemodell
kr 350,10
kr 389,00
Horze fotvarmer
kr 17,10
kr 19,00
Horze Chester kunstlærstøvler, damemodell
Beskrivelse

Beskrivelse

Høye og praktiske kunstlærstøvler til en svært god pris.


Høye kunstlærstøvler til en svært god pris for hverdagsbruk. Den solide sålen gir et godt grep og stabilitet når du rir. Elastiske sidepaneler gjør dem fleksible.


Egenskaper:


  • Høye kunstlærstøvler
  • Solid hæl og såle
  • Enkle å rengjøre
  • Mye for pengene

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% gummi.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Passer perfekt
0 Likes

Disse støvlene er den perfekte lengden for meg (jeg er 1,65 meter). Klesstørrelse 34/36, støvlene er bra. Ikke for smal, ikke for bred. Kvaliteten er også utmerket. Ingen stygg søm som ofte er tilfelle med mange gummi ridestøvler. Anbefales!

Størrelse: Normal
Stor støvel for lite penger
0 Likes

Jeg er positivt overrasket over disse støvlene. De sitter og går fantastisk. Fleksibelt gummi, fint fôr (fin og myk innersåle). Jeg er 1,67 meter og bagasjerommet er den perfekte lengden for de ikke så lange bena mine. Passer godt (jeg er størrelse 34-36, petite, men ikke veldig tynne kalver). Fin kvalitet, med det eneste poenget med kritikk å være sømmen som løper foran (som du ofte ser med gummi ridestøvler). Imidlertid ser de ikke billig ut i det hele tatt! Alt i alt er jeg veldig fornøyd med dette kjøpet og med den raske leveransen. Nå sykler det, noe som passer bra med hvordan disse støvlene er.

Størrelse: Normal
God kvalitet
1 Likes

Jeg har hatt støvler i 3 år på rad. Sterk. Det eneste negative er eneste. Grep er ikke for godt, glatt. På fuktig og ikke for kaldt vær.

Størrelse: Liten
Veldig fine støvler
0 Likes

Flotte støvler til en veldig god pris, størrelsen er god, og de er flotte!

0 Likes

da jeg bestilte, som alltid, åpnet ikke størrelseskartet seg. Da ordren kom og så på fakturaen, begynte øynene å utvide seg. på fakturaen står det "BARNEVARER". de er på en veldig smal fot og ikke på høy stige. Ellers risikerer du ganske enkelt ikke å komme inn i dem. men alt annet er utmerket. tette dekk, høye. ganske behagelig og praktisk.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.