Kjøp Tattini Boxer ridestøvler | horze.no

Boxer ridestøvler

kr 2.990,00
Pris inkl. MVA
Spar 10% med koden: MIDWEEK
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.04.2021.
Svart Tattini Boxer ridestøvler tattini
Tattini Boxer ridestøvler
Tattini Boxer ridestøvler
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Tattini Boxer ridestøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Eksklusiv italiens støvel som passer både kvinner og menn.


Disse flotte ridestøvlene er laget i Italia, og det er de første ridestøvlene på markedet med den eksklusive Air Boost ventileringen som garanterer tørre føtter hele dagen.Takket være den elastiske stolpen langs skaftet, og fire ulike størrelser på leggen, får du skreddersydde støvler.Ridestøvlene er laget av mykt kalveskinn av høy kvalitet, med glidelås bak og lisser foran. De har gummisåle under og innersåle av skinn, noe som gjør dem eksepsjonelt komfortable, lette og fleksible å bruke hele dagen.Hælen har en ekstremt effektiv støtdemping, som reduserer presset på hælen og anstrengelsen av foten.Skaftet på støvelen er laget av forsterket skinn, det indre laget er også av lær.


Egenskaper:


  • Laget i Italia
  • Eksklusivt Air Boost ventileringssystem
  • Elastisk bånd langs skaftet
  • Mykt kalveskinn av høy kvalitet
  • Innersåle av lær
  • Støtdemping på hælen

Teknisk beskrivelse:


Velg Tattini-støvler 1 cm mindre leggstørrelse (over strømper og ridebukser) enn hva du egentlig bruker, ettersom elastikk båndet blir forlenget med 2-3 cm.


Bruksanvisning:


For å vedlikeholde dette flotte læret, er det nødvendig å bruke en matchende lærkrem som føres på med en myk svamp eller klut.


Produkt-ID: 39115

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
4.1 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Kjøp dem sammen
kr 9,00 kr 19,00

Totalpris:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre