Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver! *
Spar nå

Tattini Boxer ridestøvler

Produkt-ID: 39115

kr 2.990,00
(Pris inkl. MVA)
Tattini Boxer ridestøvler
kr 2.990,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Tattini Boxer ridestøvler
kr 2.990,00
Tattini Boxer ridestøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Eksklusiv italiens støvel som passer både kvinner og menn.


Disse flotte ridestøvlene er laget i Italia, og det er de første ridestøvlene på markedet med den eksklusive Air Boost ventileringen som garanterer tørre føtter hele dagen.Takket være den elastiske stolpen langs skaftet, og fire ulike størrelser på leggen, får du skreddersydde støvler.Ridestøvlene er laget av mykt kalveskinn av høy kvalitet, med glidelås bak og lisser foran. De har gummisåle under og innersåle av skinn, noe som gjør dem eksepsjonelt komfortable, lette og fleksible å bruke hele dagen.Hælen har en ekstremt effektiv støtdemping, som reduserer presset på hælen og anstrengelsen av foten.Skaftet på støvelen er laget av forsterket skinn, det indre laget er også av lær.


Egenskaper:


  • Laget i Italia
  • Eksklusivt Air Boost ventileringssystem
  • Elastisk bånd langs skaftet
  • Mykt kalveskinn av høy kvalitet
  • Innersåle av lær
  • Støtdemping på hælen

Teknisk beskrivelse:


Velg Tattini-støvler 1 cm mindre leggstørrelse (over strømper og ridebukser) enn hva du egentlig bruker, ettersom elastikk båndet blir forlenget med 2-3 cm.


Bruksanvisning:


For å vedlikeholde dette flotte læret, er det nødvendig å bruke en matchende lærkrem som føres på med en myk svamp eller klut.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ingen behandling av klagen min
3 Likes

Boxers ridestøvel har en flott passform og ser bra ut. Dessverre rev glidelåsen på min venstre bagasje ut etter den fjerde slitasje. Siden klagen min 24.08.2016 nå er mer enn fire uker og seks brev fra min side tilbake til Horze. Dessverre har jeg bare vært med ordene "vi kommer tilbake til deg ...." trøstet. Jeg er nå skuffet og opprørt over denne kundeservicen og kan ikke forstå at klagen min, heller ikke brevene mine blir tatt på alvor. Det er jo en dyr støvel du bare kjøper.

1 Likes

Bra produkt, god pris. Slites, men fargen falmer ikke og varer godt. Nydelig støvel!

Jeg ble skuffet.
0 Likes

Vakre støvler, men dessverre knuste glidelåsen etter mindre enn ti bruksområder på en coaching-tur.

Bra støvel!
0 Likes

Dette er en god støvel som syklisten får mye støtte i og den sitter veldig pent på beinet. Det tar imidlertid en stund før de synker sammen, slik at du får ganske alvorlige skrubbsår i kneskålen. Første gang jeg brukte dem fikk jeg en "aha-opplevelse". Jeg følte hvordan ankelen ville hvile på salen og hvordan en god støvel hjelper rytteren til en lukket stilling. Men ikke alle produktene er perfekte, disse støvlene ble raskt slitt på innsiden av leggen. Nå, etter nesten et år, har mine endret fargen på innsiden fullstendig. Nå er de grå og veldig slitte, noen synes det kan være fint, men jeg liker ikke det. Men hvis du tenker på det, er det en bekreftelse på hvor godt du bruker skaftet. Ved nykurede forhold, det vil si at når du har hatt skokrem og alt det som ballet, er de som nye igjen. De får tilbake den fantastiske følelsen av støtte og korrekt sete. Da tror jeg at hvis du er mer forsiktig med dem enn jeg var, vil de sannsynligvis vare lenger!

Støvel
0 Likes

Støvelen er fin og normal i størrelsen. Eneste er at det er veldig dårlig kvalitet, og glidlåsen er veldig dårlig. Har måttet bytte den 4 ganger.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.