Kjøp Stassek Equigold 750 ml | horze.no

Equigold 750 ml

kr 89,95
Pris inkl. MVA
14% rabatt på din ordre
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 06.05.2021.
Stassek Equigold 750 ml
Stassek Equigold 750 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Stassek Equigold 750 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

HestesjampoMild og skånsom, med naturlige fettfjernende agenter med SØLV IONER - deaktiveter bakterier.Equigold er en sjampo av ypperste kvalitet, designet for hårstrukturen og hestens hud.Equigold inneholder spesielt utvalgte agenter, som skånsomt og nøye renser hestens pels og hud. Lett smørende, denne sjampoen er perfekt for hestens pels. Den er ph-nøytal, parfymefri og ekstremt skånsom mot huden. Den trekker ikke ut naturlige substanser fra huden eller pelsen. Ikke engang når hesten blir vasket regelmessig, vil pelsen eller huden bli tørr. Hårstrukturen blir styrket fra røttene uten å gi hudirritasjoner.Equigold støtter den naturlige beskyttelsen av hestens pels og hud. Derfor kan den også brukes på sensitive eller utegangshester.Equigold skaper en myk pels som skinner flott. Man og hale blir lett å gre gjennom og får fult volum.Equigold tar vare på hesten som om den var en verdifull juvel.Den utvalgte sølvformelen i kombinasjon med naturlige ingredienser støtter den.


Produkt-ID: 330420

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre