Kjøp Stassek Equimousse, 750 ml | horze.no

Equimousse, 750 ml

kr 99,95
Pris inkl. MVA
Stassek Equimousse, 750 ml
Stassek Equimousse, 750 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Stassek Equimousse, 750 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Spray på, masser og skyll - det er alt. Equimousse er hurtigere, enklere og mer effektiv. Equimousse gir en silkefølelse, vitalitet, glans, glatthet og imponerende volum. Det har en mild og grundig rensefunksjon, og gjør tørker ikke ut hud, pels og hår, selv om det brukes jevnlig. Den innovative formelen med organiske stoffer, fordelaktige oljer og mild balsam nærer hud, pels og hår til å produsere en glinsende pels, samt volum i man og hale. Equimousse hjelper den naturlige beskyttelsen til hud og pels, og den passer også for sensitive hester. Ekstrakt fra olivenblad har en beroligende effekt på huden, forbedrer den naturlige strukturen i pelsen og forhindrer hudirritasjon. Ricinusolje inneholder naturlige håroljer og forhindrer at håret blir uflidd. Naturlige silkeproteiner lager et beskyttende lag på hvert eneste hårstrå, noe som gir et naturlig, glinsende utseende. Disse ingrediensene gir en myk pels med nydelig glans. Man og hale er enkel å gre ut, og blir full av volum. Lukter kan irritere hester, gi allergiske reaksjoner og tiltrekke seg insekter. Det er derfor Equimousse ikke inneholder parfyme. Selvsagt er Equimousse fri for dopingingredienser.


Produkt-ID: 330423

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre