Kjøp Stassek Perryfluff, 500 ml | horze.no

Perryfluff, 500 ml

kr 79,95
Pris inkl. MVA
Spar 20% på et valgfritt produkt
Kopier kode: SAVE20
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger. Dette tilbudet kan kun brukes på et produkt. Gjelder det dyreste produktet som du kjøper. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.05.2021.
Stassek Perryfluff, 500 ml
Stassek Perryfluff, 500 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Stassek Perryfluff, 500 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Energisk skumsjampo til hund ENKEL - LETT - RENS i en fei. Perryfluff gir en ren, skinnende pels på din hund, med luftig volum. Spray på, masser og skyll - det er alt. Det er enkelt, effektivt og herlig for din hund. Den innovative formelen med organiske stoffer, fordelaktige oljer og mild balsam nærer hud, pels og hår til å produsere en glinsende pels, samt volum i hundens pels. Perryfluff hjelper den naturlige beskyttelsen til hud og pels, og den passer også for sensitive hunder. Ekstrakt fra olivenblad har en beroligende effekt på huden, forbedrer den naturlige strukturen i pelsen og forhindrer hudirritasjon. Ricinusolje inneholder naturlige håroljer og forhindrer at håret blir uflidd. Naturlige silkeproteiner lager et beskyttende lag på hvert eneste hårstrå, noe som gir et naturlig, glinsende utseende.
Disse ingrediensene gir en myk pels med nydelig glans. Pelsen er enkel å gre ut, og blir full av volum. Passer alle raser, Perryfluff inneholder ikke parfyme.


Produkt-ID: 330426

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre