Kjøp Stassek Perrylux, 450 ml | horze.no

Perrylux, 450 ml

kr 79,96
kr 99,95
Pris inkl. MVA
Stassek Perrylux, 450 ml
Stassek Perrylux, 450 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Stassek Perrylux, 450 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Spray for skjønnhet og fjerning av floker. Perrylux gjør pelsen til din hund flokefri, og holder den flokefri i flere dager. Pelsen til din hund er ivaretatt - med fascinerende glans og en pels som fløyel. Perrylux frastøter seg skitt og støv i flere dager, og forhindrer også flått. Perrylux forhindrer statisk elektrisitet når du børster pelsen. Vinterstid er det svært hjelpsomt å behandle hundens bein med Perrylux for å holde dem fri for snøklumper.
Den daglige pelspleien blir betydelig forkortet. Selv for langhårede hunder vil ikke børstingen lengre være en prøvelse. Perrylux gir en fantastisk glans og fremhever fargene i hundens pels. Etter klipping vil umiddelbar påføring gi glans med en gang. Perrylux understøtter den naturlige beskyttende funksjonen til hud og pels.
Perrylux er ikke-giftig, pH-balansert og svært mild mot huden. Det er derfor den til og med kan brukes på katter, f.eks. persere, uten problem.


Produkt-ID: 330427

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre