Kjøp Stassek Perrystop, 450 ml | horze.no

Perrystop, 450 ml

kr 129,00
Pris inkl. MVA
Stassek Perrystop, 450 ml
Stassek Perrystop, 450 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Stassek Perrystop, 450 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Perrystop Anti Chew og Nibble LiquidIt har det bitreste aktive stoffet, noe som gjør produktet svært effektivt. Perrystop beskytter møbler, hundesenger, dørkarmer, hundekenneler og alle objekter hvor hunder kan finne på å gnage. Det er svært hjelpsomt for å forhindre valper fra å bite og tygge på ting.
Perrystop er uten lukt, er klar og absolutt uten gift. Det lager ikke flekker, selv om det brukes konstant, og det er fullstendig harmløst mot dyr, menneske og miljøet. Råd: Noen dråper med Perrystop forhindrer din hun fra å slikke på medisinsk behandlet sår. Dette gjør at du i blant kan ta vekk disse ukomfortable skjermene rundt hundens hals. Tilgjengelig størrelse: 450 ml.


Produkt-ID: 330428

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre