FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Compositi Matrix sikkerhets-tåkapper

Produkt-ID: 16075

kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Compositi Matrix sikkerhets-tåkapper
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Compositi Matrix sikkerhets-tåkapper
kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Compositi Matrix sikkerhets-tåkapper
kr 299,00
Horze sikkerhetsstigbøyle med gummiringer
kr 489,00
Compositi Matrix sikkerhets-tåkapper
Beskrivelse

Beskrivelse

Ideelle til nybegynnere og turryttere, disse tåkappene hindrer foten fra å skli gjennom stigbøylen.


Lette tåkapper i plast som hindrer foten fra å skli gjennom bøylen og sette seg fast. Disse plastburene festes til stigbøylen med en enkel skrue. Føl det trygg når nybegynnere rir med denne sikkerhetskappen.


Egenskaper:


  • Lette og holdbare
  • Et nødvendig sikkerhetsutstyr til nybegynnere og turridning
  • Forebygger ulykker
  • Holdbar plast
  • Enkel å feste på stigbøyler
  • Universalfeste
  • Sklisikker såle

Teknisk beskrivelse:


Størrelse small passer 110 mm stigbøyler, og Large passer 120 mm stigbøyler.Par.


Vaskeanvisning:


Spyl kappene med vann når de er sølete. Bruk en mild såpe om nødvendig. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fantastisk produkt!
0 Likes

Jeg har hatt disse i over ett år nå. Det er ingenting jeg kan si negetivt. Jeg har et nerveproblem som forlater venstre side, spesielt benet, spasmen eller bare svak å bruke. Min achillies-sene lar ikke helbredelsen minke i det hele tatt. Disse tåburene lar meg sykle trygt. Et ikke-buret jern på foten min vil alltid finne en måte å gli fremover. Disse festes enkelt, og kan raskt skiftes tilbake til en gummipute for en annen rytter. Hvis de får sand og skitt virkelig fast, tar du en rask vask, og de ser nye ut igjen. (Jeg har lagt i topphylle for oppvaskmaskin også) Da de er så lette, trekker de ikke ned, noe som gjør det vanskelig å få jern hvis du slipper mens du sykler eller monterer. Perfekt for problemene mine! Takk Horze for lagerføringen av disse!

Størrelse: Normal
Pålitelig og praktisk innsatssikker for stigbøyler Horze Matrix
1 Likes

Nylig begynte jeg med ridning, og instruktøren rådet meg til å kjøpe et sikkert innstikk til stigbøyler. Fant en passende i denne butikken. Jeg likte denne modellen: designet er behagelig, kvaliteten er god, veldig lett, men samtidig sterk. Festingen er godt utført, den holdes sikkert av bolter. Disse innleggene forhindrer at foten glir i stigbøylen. Jeg er mye roligere med dem å ri på hest. Så dette høykvalitetsinnsatsen som er trygt for stigbøyler Horze Matrix egnet meg perfekt. I tillegg er prisen ganske god og brakt raskt. Derfor er kjøpet mer enn fornøyd.

Størrelse: Normal
Terapeutisk senterbruk
0 Likes

Jeg kjøpte disse for bruk av et terapeutisk ridesenter. Vi har noen få studenter i benstag, og har funnet at merdene er veldig nyttige for å holde foten i stigbøylen, uten fare for å henge opp. Vi bruker selvfølgelig sikkerhetsbøyler, men noen av selene rager høyt nok til å fange toppen av stigbøylens bue; disse forhindrer det. Jeg tror vi kanskje bestiller voksenstørrelsen snart. Barnets størrelse er virkelig det - selv de litt større barna våre, som favoriserer spisse støvler, finner disse litt korte.

Størrelse: Normal
0 Likes

Lett og rent. Jeg klarte bare å bryte den andre monteringsskruen umiddelbart mens jeg satte tåhetten på sokkelen, men innstillingen ble fortsatt på plass, men strammet ikke.

Størrelse: Normal
Sikkert innlegg for stigbøyler
2 Likes

Når jeg hadde prøvd disse innleggene, bestemte jeg meg for å få mine egne. Veldig bra for daglig trening, for å jobbe i feltene. Det vil være nyttig for både en nybegynner og enhver rytter som er bekymret for sikkerheten. Og et klart pluss: du kan ta på deg alle (!) Sko til trening.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.