Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Compositi Matrix sikkerhets-tåkapper

Produkt-ID: 16075

kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Compositi Matrix sikkerhets-tåkapper
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Compositi Matrix sikkerhets-tåkapper
Beskrivelse

Beskrivelse

Ideelle til nybegynnere og turryttere, disse tåkappene hindrer foten fra å skli gjennom stigbøylen.


Lette tåkapper i plast som hindrer foten fra å skli gjennom bøylen og sette seg fast. Disse plastburene festes til stigbøylen med en enkel skrue. Føl det trygg når nybegynnere rir med denne sikkerhetskappen.


Egenskaper:


  • Lette og holdbare
  • Et nødvendig sikkerhetsutstyr til nybegynnere og turridning
  • Forebygger ulykker
  • Holdbar plast
  • Enkel å feste på stigbøyler
  • Universalfeste
  • Sklisikker såle

Teknisk beskrivelse:


Størrelse small passer 110 mm stigbøyler, og Large passer 120 mm stigbøyler.Par.


Vaskeanvisning:


Spyl kappene med vann når de er sølete. Bruk en mild såpe om nødvendig. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Sikkert innlegg for stigbøyler
2 Likes

Når jeg hadde prøvd disse innleggene, bestemte jeg meg for å få mine egne. Veldig bra for daglig trening, for å jobbe i feltene. Det vil være nyttig for både en nybegynner og enhver rytter som er bekymret for sikkerheten. Og et klart pluss: du kan ta på deg alle (!) Sko til trening.

Flott!
1 Likes

Jeg er en para dressurrytter, og jeg har ingen reell bruk av beina. Jeg trengte noe for å forhindre at føttene mine gled gjennom, og disse var perfekte! De er lette og også iøynefallende og minimalistiske sammenlignet med lignende produkter. Jeg fant dem enkle å feste og bruke dem hele tiden med de sammensatte stigbøylene fra Horze også. Sammen er det en lett stigbøyløsning som holder meg trygt og holder stigbøylene. Med føttene mine, selv om jeg legger begrenset vekt i dem.

Pålitelig og praktisk innsatssikker for stigbøyler Horze Matrix
1 Likes

Nylig begynte jeg med ridning, og instruktøren rådet meg til å kjøpe et sikkert innstikk til stigbøyler. Fant en passende i denne butikken. Jeg likte denne modellen: designet er behagelig, kvaliteten er god, veldig lett, men samtidig sterk. Festingen er godt utført, den holdes sikkert av bolter. Disse innleggene forhindrer at foten glir i stigbøylen. Jeg er mye roligere med dem å ri på hest. Så dette høykvalitetsinnsatsen som er trygt for stigbøyler Horze Matrix egnet meg perfekt. I tillegg er prisen ganske god og brakt raskt. Derfor er kjøpet mer enn fornøyd.

0 Likes

En god oppfinnelse for nybegynneren, foten holder seg godt til høyre for sokkelen. Den 8 år gamle datteren har nå føttene på beina under hele turen, uten å måtte peke foten. De er også lette, men allikevel ikke svake.

Enkelt og trygt!
0 Likes

Disse var superenkle å installere, virker stabile og godt laget. Jeg kommer akkurat tilbake fra en vond kneskade og tenkte at disse kanskje bare kan redde dagen hvis noe skulle skje. Bedre trygg enn beklager!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.