Opptil 60% rabatt på Horze, B Vertigo og mange andre toppmerker! *
Spar nå

Jin Stirrup Joker stigbøyler, par

Produkt-ID: 16042

kr 1.590,00
(Pris inkl. MVA)
Jin Stirrup Joker stigbøyler, par
Velg størrelse Størrelsestabell
Jin Stirrup Joker stigbøyler, par
kr 1.590,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Jin Stirrup Joker stigbøyler, par

Beskrivelse

J.J.Joker er laget av høykvalitets aluminium som er sertifisert og bearbeidet med høypresisjons CNC-maskiner. Fargen som oppnås gjennom en anodiserende prosess, gjør stigbøylen resistent med et beskyttende lag på utsiden. Alle disse spesifikasjonene garanterer en revolusjonerende måte å ri på.Stigbøylen J..Joker settes enkelt på og er laget i syv flotte farger.Selv i en mindre størrelse bevarer stigbøjlen JJoker de samme tekniske egenskapene som den originale stigbøylen.Alltid i aluminium med en vekt på 225 gram.Produktet selges i par


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (1)
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Vurdering
5.0 / 5