Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Jin Stirrup par

Produkt-ID: 16043

kr 1.690,00
(Pris inkl. MVA)
Jin Stirrup par
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Jin Stirrup par
Beskrivelse

Beskrivelse

Jin Stirrup stigbøyler skiller seg ut med sitt revolusjonernde design og først og fremst pga bruken av materialer som aluminium. Med aliminium kan det produseres en stigbøyle med en maksimal vekt på 300 gram, som er svært ite, uten å gå på kompromiss med sikkerheten på noen måte.• Jin Stirrup stigbøylen gir et grep som ikke kan sammenlignes, takket være 'diamant'-mønsteret og den store overflaten.• Både på grunn av formen og det spesielle grepet man får i Jin Stirrup stigbøyler, oppnås det en større følelse av stabilitet og enhet med foten.• Jin Stirrup stigbøyler lages av sertifisert kvalitetsaluminium, med avanserte CNC maskiner.• Fargen, som er laget gjennom en anodiserende prosess, gir produktet en effektiv beskyttelse mot korrosjon (rust) og det er mulig å velge fra et stort spekter av farger.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

JinStirrup
0 Likes

- Det store plusset er den brede bunnen av sokkelen: foten hviler virkelig på sokkelen. Du kan konsentrere deg om å sitte mens de svingende føttene roer seg ... - Overraskende lys i utseende - Stilig, og hvis du leter etter farger, kan du finne dem!

Nydelige stativer
0 Likes

Ett sett med stigbøyler av det beste jeg noensinne har brukt. Virkelig solid på foten og sålen er solid, noe som forhindrer at foten lett glir av benet. I tillegg er det noen fine fargealternativer. Jeg har to slike stativer, hvorav noen har vært i bruk i to år, og fargen er fortsatt borte.

Loistojalustimet
0 Likes

Fantastiske lette og solide piedestaler, tilgjengelig i alle farger.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.