Opptil 60% rabatt på Horze, B Vertigo og mange andre toppmerker! *
Spar nå

Keratex 3P Hoof Repair, 50 ml

Produkt-ID: 316258

kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Keratex 3P Hoof Repair, 50 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Keratex 3P Hoof Repair, 50 ml
kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Keratex 3P Hoof Repair, 50 ml

Beskrivelse

Dette reparasjons-settet for felten er for selvsikre "gjør det selv"-folk, og er utviklet for å erstatte og reparere medium til store områder av manglende hovvegg, eller for å fylle igjen plagsomme sprekker. Etter at du grundig har vasket området av hoven du ønsker å fikse, blander du sammen limet slik som instruksjonen tilsier, og bruker spatelen for å påføre. Epoxymaterialet vil legge seg inn i det området du vil reparere og gi deg et semi-permanent fyll som etterligner hovens naturlige horn. Keratex 3P Hoof Repair kan raspes akkurat som hover kan, fester seg fort i lave temperaturer og innen 10-20 minutter. Kan til og med slås sømmer i (kun kaldskoing). Keratx 3P Hoof Repair miksen kan også justeres både i hardhet og fleksibilitet om du eksperimenterer med mengden av pulver du bruker.


Teknisk beskrivelse:


Et 50 ml. kit inneholder pulverfyll, spatel, dobbel sprøyte for enkel påføring, miksebolle og instruksjoner.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.