Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Stassek Equisold Fuktighetskrem til Stråle og Såle, 250 ml

Produkt-ID: 25376

kr 99,95
(Pris inkl. MVA)
Stassek Equisold Fuktighetskrem til Stråle og Såle, 250 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Stassek Equisold Fuktighetskrem til Stråle og Såle, 250 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Fuktighetskrem spesielt for stråle og såle

 • Styrker hovveggen og fjerner ekkel lukt
 • Hjelper til å gjeninnføre en elastisk beinstruktur på få dager
 • Med SØLV IONER - deaktiverer bakterier

 • Det har aldri vært så enkelt å hjelpe sålen og strålen på hestens hov til å regenerere!


  Equisolid fuktighetskrem er en veldig effektiv krem for permanent pleie av hovens stråle og såle. Equisolid styrker hovveggen og gjør det motstandsdyktig mot problemer på få dager. Du vil bli overrasket over den raske effekten! Hovveggen blir hard og ren umiddelbart. Klissete områder eller områder med ekkel lukt på hovveggen forsvinner på kort tid. Hovveggen opprettholder dens pustende egenskaper og elastisitet.

  Equisolid tettet ikke porene i hovveggen som det gjør med tjære til høver. Den skaper en naturlig beskyttelse mot dårlig påvirkning somf. eks fukt eller møkk. Equisolid passer ikke bare til å pleie strålen, men styrker også hele sålen på hoven. Til og med ved tilfeller av en porøs hvit linje viser Equisolid gode resultater. Hvis skoen falt av på grunn av dårlig kvalitet i hovveggen, kan de fleste hester skoes på nytt uten problemer.Den utvalgte sølvformelen i kombinasjon med naturlige ingredienser vil deaktivere bakterier og fremmer en normal vekst av strålen og sålen.


  Problemhøver med spesialsko som f. eksf. eks sko med såler eller hele sko kan med Equisolid beskytte mot alle problemer eller mykgjøring av hoven under skoen. Siden Equisolid er flytende når den frem til de dypeste stedene og kan utnytte sitt fulle potensiale.


  Equisolid er tilgjengelig med dyse eller som spray.

Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.