Stassek Equisold Fuktighetskrem til Stråle og Såle med spray, 250 ml

149,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.25 l (596,00 kr / l)
( 2 )
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Farge: Yellow/Brown
Yellow/Brown Stassek Equisold Fuktighetskrem til Stråle og Såle med spray, 250 ml
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Fuktighetskrem spesielt for stråle og såle
  • Styrker hovveggen og fjerner ekkel lukt
  • Hjelper til å gjeninnføre en elastisk beinstruktur på få dager
  • Med SØLV IONER - deaktiverer bakterier
Det har aldri vært så enkelt å hjelpe sålen og strålen på hestens hov til å regenere!
Equisolid fuktighetskrem er en veldig effektiv krem for permanent pleie av hovens stråle og såle. Equisolid styrker hovveggen og gjør det motstandsdyktig mot problemer på få dager. Du vil bli overrasket over den raske effekten!  Hovveggen blir hard og ren umiddelbart. Klissete områder eller områder med ekkel lukt på hovveggen forsvinner på kort tid. Hovveggen opprettholder dens pustende egenskaper og elastisitet.
Equisolid tettet ikke porene i hovveggen som det gjør med tjære til høver. Den skaper en naturlig beskyttelse mot dårlig påvirkning somf. eks fukt eller møkk.  Equisolid passer ikke bare til å pleie strålen, men styrker også hele sålen på hoven.  Til og med ved tilfeller av en porøs hvit linje viser Equisolid gode resultater. Hvis skoen falt av på grunn av dårlig kvalitet i hovveggen, kan de fleste hester skoes på nytt uten problemer.
Den utvalgte sølvformelen i kombinasjon med naturlige ingredienser vil deaktivere bakterier og fremmer en normal vekst av strålen og sålen.
Problemhøver med spesialsko som f. eksf. eks sko med såler eller hele sko kan med Equisolid beskytte mot alle problemer eller mykgjøring av hoven under skoen. Siden Equisolid er flytende når den frem til de dypeste stedene og kan utnytte sitt fulle potensiale.
Equisolid er tilgjengelig med dyse eller som spray. 

 

Produkt-ID: 25377

Les Omtaler:

Farge: