Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze pussebag

Produkt-ID: 26246

kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze pussebag
kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze pussebag
Beskrivelse

Beskrivelse

Organiser dine pussesaker i denne holdbare nylonbagen. Et stort rom i midten, omringet av seks utvendige lommer som gir deg god mulighet til å organisere og transportere dine pussesaker, utstyr og andre ting du vil ha med deg. Et elastisk bånd rundt utsiden av bagen sikrer tingene du har i de utvendige lommene. Bær denne søte bagen i hånda, eller ta på den polstrede, justerbare skulderstroppen og bruk den når du allerede har hendene fulle. Fargekoordinerte håndtak og sømkant. Stort innvendig rom. Plastknotter som føtter. Justerbar, avtakbar skulderstropp.


Egenskaper:


  • Praktisk nylonbag.
  • Forsterkede håndtak.
  • Elastisk bånd som sikrer flasker.
  • Justerbar, avtakbar skulderstropp.

Teknisk beskrivelse:


30 x 24 x 22 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fin katt :)
5 Likes

Suokkiruunallani er denne t-simisenä og jeg har vært fornøyd. Det er god plass og fargealternativene er fine :)

Veldig praktisk - det lille rom-miraklet!
5 Likes

Posen ser liten ut ved første øyekast, men faktisk har jeg vært i stand til å få plass til nesten alt ut av den store rengjøringsboksen min. Bonuspoeng får vesken gjennom gjennomtenkte ytre lommer, som forhindrer børster og Co med et elastisk bånd i å falle ut. Fradraget bare fordi stilen ikke er veldig bra. ;)

Stor og billig
5 Likes

En veldig billig og stor strigleveske. Har den mørkeblå og er veldig fornøyd, den har en fin farge som holder lenge uten å bli bleket av været. Vesken er veldig stor og har plass til alt man trenger pluss litt til. Anbefales til alle som har lyst på en stor og billig veske til børstene sine som er lett å ta med seg og ikke tar mye plass. Tommel opp. :)

5 Likes

Veldig romslig, det passer virkelig inn i alt du trenger. De ytre lommene er praktiske. Fargene er vakre og vesken er godt laget og stabil. Smuss og skitt som slaps slipper du ganske bra unna. Det ville være fint om du kunne lukke hovedemnet (f.eks. Med et elastisk bånd). Siden hesten vår har lagt merke til at det er godbiter der inne, legger hun først nesa der inne når jeg vil rense dem;) Men ellers kan du bare anbefale vesken.

selma
4 Likes

så kul den har jeg lyst på men den er også veldig billig (beskrivelse) den kan være rosa, blå og mørke blå

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.