FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze pussesett i tre

Produkt-ID: 26240

kr 359,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze pussesett i tre
kr 359,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze pussesett i tre
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold pussesakene dine i orden med denne praktiske vesken. Denne holdbare nylonvesken kommer til deg med seks pussesaker i høy kvalitet. Stor kroppsbørste med trehåndtak, fjerner skitt, støv, tørket svette og flass fra pels og hud. Medium kroppsbørste med trehåndtak, fjerner skitt, støv og smuss fra pels og hud. Mindre enn den store kroppsbørsten slik at den kan brukes på hodet og andre sensitive områder. Finbørste med trehåndtak, fjerner store mengder skitt og tørket gjørme. Man og halebørste med trehåndtak, fjerner floker i man og hale (løsne de største flokene først). Sisal-hansker som fjerner flekker, eller for en siste finish etter du har børstet. Også godt for å gni vekk svettemerker. Sisalhåndkle for den siste avslutning! Få en nydelig, skinnende overflate og tørk vekk de gjenværende merkene.


Egenskaper:


  • Pusseutstyr i seks deler av høy kvalitet og stor bag.
  • Trehåndtak på børstene gir deg et godt grep.
  • Stor, slitesterk pussebag.
  • Horze-logo brodert på toppen av bagen.
  • Svart bag.

Teknisk beskrivelse:


Inkluderer: kroppsbørste (stor), kroppsbørste (medium), finbørste, man og halebørste, sisalhanske og håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Pris-ytelse topp
0 Likes

Jeg kjøpte settet for et føll på 6 måneder. For det første settet absolutt anbefalt, er børster stabile og hendige. Jeg savner hoven skrape og en børste for hodet. Men for pengene mer enn tilstrekkelig og veldig god kvalitet!

Fin men røyter
1 Likes

Elsker alt med det settet her borset fre to-tre ting den største «rotblrdten» er litt myk men kan fint brukes til kodeledd osv men det røyter før jeg har brukt den på en hest men alt annet er fint men vesken ville jeg byttet ut pga er litt liten og den kan ikke lukkes

Settet fornøyd
7 Likes

Et utmerket sett med børster, det er alt du trenger å pleie en hest, kvaliteten på børstene er god, haugen faller ikke ut, vesken er behagelig og holdbar. Med andre ord var jeg fornøyd med valget.

Flott tote og børster
1 Likes

Jeg elsker totes og børster! Kvaliteten på alle varene er fantastisk og bygget for å vare!

grooming
12 Likes

Låsesettet er fint. Bestillingen gikk veldig enkelt. Imidlertid mangler en hoderenser i settet.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.