FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Smart pussekasse

Produkt-ID: 26242

kr 339,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Smart pussekasse
kr 339,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Smart pussekasse
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne holdbare oppbevaringsboksen har mye rom til alle dine pussesaker, og gjør dobbelt nytte for seg som et ekstra trinn slik at du kommer litt opp når du pusser hesten. På toppen er det en anti-skli overflate som gjør at du med sikkerhet kan stå på den uten å være redd for dårlig grep. Innsiden har et flyttbart brett som gjør at du kan organisere pussesakene dine. Under brettet er det et delt område som gjør at du kan oppbevare større ting. To hurtigklips som lukker lokket slik at du enkelt kan flytte den. Laget av polypropylen, en plast-type som er holdbar mot sprekker. En oppbevaringsboks/pussekasse i høy kvalitet med anti-skli på overflaten. Separat oppbevaringsbrett på innsiden. Brukes som et ekstra trinn ved behov. Anti-skli overflate.


Egenskaper:


  • Laget av polypropylen, en plast-type som er holdbar mot sprekker.
  • En oppbevaringsboks/pussekasse i høy kvalitet med anti-skli på overflaten.
  • Separat oppbevaringsbrett på innsiden.
  • Brukes som et ekstra trinn ved behov.
  • Anti-skli overflate.

Teknisk beskrivelse:


Materialer: polypropylen. Størrelse: 40,8 cm. x 30 cm. x 29,5 cm. Holder opp til 8 kilo.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

grooming
0 Likes

Superfin og veldig romslig eske. Kvalitetssuperen: 0) anbefales helt klart

Grooming.
0 Likes

Super deilig ransjekasse! Den er nydelig romslig og superfin i den lyseblå fargen. Det er i det minste god plass til brudgom og pleieprodukter for pleie av pels, hale og menn. Og en enorm fordel, det kan holde deg til å sitte på den og stå på den, og du kan låse den med en liten hengelås.

Sterkt anbefalt ...!
1 Likes

Virkelig god og holdbar boks! Kan rengjøres for å se ut som om den er helt ny! Sterkt anbefalt :-)

Groom away!
1 Likes

When the box arrived I was pleasantly surprised. In the picture it looked smaller than in real life. The box fits all of my grooming supplies and even a packet of treats, and a pair of brushing boots. It's also sturdy and can be easily used as a stool!

Praktisk sett
0 Likes

God størrelse, har plass til børster, flasker og bokser og mer. Holdbare og fine fargealternativer. Lokket skal være litt lukket når du setter det på plass.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.