Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Smart pussekasse

Produkt-ID: 26242

kr 339,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Smart pussekasse
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne holdbare oppbevaringsboksen har mye rom til alle dine pussesaker, og gjør dobbelt nytte for seg som et ekstra trinn slik at du kommer litt opp når du pusser hesten. På toppen er det en anti-skli overflate som gjør at du med sikkerhet kan stå på den uten å være redd for dårlig grep. Innsiden har et flyttbart brett som gjør at du kan organisere pussesakene dine. Under brettet er det et delt område som gjør at du kan oppbevare større ting. To hurtigklips som lukker lokket slik at du enkelt kan flytte den. Laget av polypropylen, en plast-type som er holdbar mot sprekker. En oppbevaringsboks/pussekasse i høy kvalitet med anti-skli på overflaten. Separat oppbevaringsbrett på innsiden. Brukes som et ekstra trinn ved behov. Anti-skli overflate.


Egenskaper:


  • Laget av polypropylen, en plast-type som er holdbar mot sprekker.
  • En oppbevaringsboks/pussekasse i høy kvalitet med anti-skli på overflaten.
  • Separat oppbevaringsbrett på innsiden.
  • Brukes som et ekstra trinn ved behov.
  • Anti-skli overflate.

Teknisk beskrivelse:


Materialer: polypropylen. Størrelse: 40,8 cm. x 30 cm. x 29,5 cm. Holder opp til 8 kilo.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig praktisk
14 Likes

Stigle-boksen er veldig praktisk. Kan lett stå i skapet, eller i et hjørne av stallen. Virkelig bra design med partisjonen slik at du kan skille spor og pleieprodukter. Den er virkelig slitesterk og holdbar og kan lett bære de 80 kiloene stående. Da leter du etter en praktisk og attraktiv låseboks som vil vare lenge - da er dette den du skal velge!

God og praktisk rutekasse!
9 Likes

Jeg har hatt denne boksen i kanskje 3 år nå, og den er virkelig veldig god og holdbar! Det er mye plass i det og det holder veldig bra! Hvis jeg vasket mitt ellers ville det nesten være like bra som nytt! Har vært veldig fornøyd med kjøpet mitt, det er absolutt verdt pengene! (:

Elsker den!
8 Likes

Jeg får plass til det meste strigleutstyret mitt i denne boksen. Har den selv i sjokoladebrun å den er superfin. Dessuten holder den seg veldig godt, har brukt den til å sitte på/stå på å enda holder den seg. Anbefales sterkt! :-)

Hyggelig stort
6 Likes

Den er ganske stor. Det kan være alt. Min søster bruker det ofte og sier at det er super deilig.

SUPER!
6 Likes

Kan bare anbefale denne solide kassen på det sterkeste - jeg har hatt min i 5 år og den svikter ikke i det minste! .. Den har blitt brukt mye, også for å stå på, og det er ingen skader eller lik.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.