« Tilbake / Hest / Hodelag & Tøyler / Tilbehør til hodelag

LeMieux LeMieux Simuwool beskyttelse til kinn/nesereim

RRP: -28% rabatt
129,00 kr
RRP: 179,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Black
Black LeMieux Simuwool beskyttelse til kinn/nesereim
Brown LeMieux Simuwool beskyttelse til kinn/nesereim
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Laget av supermykt, uekte lammeull med høy tetthet. Denne stilige, svarte beskyttelsen til er en komfortabel og diskret måte å beskytte hestens nesereim. Den minimerer friksjon, noe som gjør den til et ideelt produkt for hester med sensitiv hud.

Teknisk beskrivelse:

100% lammeull

Vaskeanvisning:

Fjern skitt med en stiv børste før vask. Maskinvaskes på 30 grader kaldt/ullvask, eller for hånd. Vennligst sikre deg at alle borrelåser er lukket før vask. Legg bomullsstoffet rett/flatt etter vask. Skal kun lufttørkes og ikke i tørketrommel. Unngå å bruke sterke vaskemidler. Advarsel: I noen sjeldne tilfeller kan farge fra den svarte ullen lekke til den hvite, noe som kan gi den et svakt blått preg. Farging av lys pels kan oppstå.

Produkt-ID: 3YY59

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: