Midtsesong-salg! Gå ikke glipp av disse enorme rabattene!

Trikem Vimital Hyaluron

Produkt-ID: 25766

kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Trikem Vimital Hyaluron
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Trikem Vimital Hyaluron
Beskrivelse

Beskrivelse

Til daglig tilskudd av leddenes naturlige støtdempere.

VIMITAL® Hyaluron 100 – er et fortilskudd med samme virkestoffet som veterinærmedisin injiseres i behandling av ledbetændelser. Hyaluronsyre kommer ut av leddene når de administreres oralt som et forsupplement. Hyaluronsyre er funnet naturlig i leddvæske og har en demping og smørende funksjon. Med høy effekt eller høy alder svekkes leddvæske og mister sin elastisitet, noe som øker slitasjen. Synovialvæsken fungerer også som en næringsbærer for leddene.

Anvendelse:


Behovet for Hyaluronsyre bestemmes ut fra belastningen og hestens alder. Fra 12-14 års alderen produserer hester mindre mengde kroppslige stoffer. Hvis hesten deretter brukes til trening eller konkurranse bør det gis proaktivt tilskudd av Hyaluronsyre. Unge hester under utdannelse har ofte ikke hatt tid til å bygge opp tilstrekkelig muskelmasse til å lindre samlinger. Utdannelsen av unge hester skjer ofte med høy frekvens og det kan derfor være viktig å gi Hyaluron. Mest vanlig er og ikke tenke på kosttilskudd før du legger merke til de dårlige bevegelser, halter eller i verste fall betennnelse . Lame heste bør altid undersøges af en dyrlæge , men ofte har hesten signaleret problemer langt tidligere. Lang opvarmning og stive bevægelser er tidlige signaler. Der kan også være pludselige stop eller uvilje til at udføre dressur bevægelser. Man kan også holde øje på hvis hesten konsekvent lindre et ben i hvile.VIMITAL Hyaluron100 gis forebyggende eller ved den minste tegn på, at hesten er fastholdt i deres bevegelser. Kan også brukes under gjenopptrening etter leddbetennelse eller operasjon for å øke tilstedeværelsen av Hyaluron og fremme transport av næringsstoffer i leddene.

Dosering


2 x 20 ml blandes i fôret og gis i 10 dager.. Deretter 20ml per dag så lenge det er behov.Første flasken varer i 40 dager, deretter vil flasken vare i 50 dager..

INGREDIENS per dosering


  • Hyaluronsyre 100 mg
  • natriumbenzoat
  • vann
Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Jeg er i den andre flasken min og merker på hesten at den har blitt mer avslappet, fin og har en nydelig sving i kroppen. Veldig fornøyd!

hyaluronsyre
0 Likes

Dette produktet kan være en av grunnene til at hesten min fikk fortsette sin reise i livet. Bli dømt for brudd i kneet. Så har han hvilt og tatt dette! En kanon for leddene!

Flott produkt, god verdi
0 Likes

Produktet hjalp måren min med slitasjegikt veldig godt. Jeg pleier å mate den og kan se en bedring i smidighet. Flott produkt !!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.