Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!*
Spar nå

Trikem Vimital Joint Rebuild, 4000 g

Produkt-ID: 301574

kr 2.390,00
(Pris inkl. MVA)
Trikem Vimital Joint Rebuild, 4000 g
Velg størrelse Størrelsestabell
Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Trikem Vimital Joint Rebuild, 4000 g
Beskrivelse

Beskrivelse

Form Tilskudd til leddene med Glucosamine + Chondroitin + MSM Vimital Form er et velbalansert kvalitetssupplement med de viktigste byggesteiner for rehabilitering av stive ledd. Vitamil Form har vist seg å gi gode resultater med økt mobilitet. Glukosamin er med på å gjenopprette leddbrusk og er godt kjent for sin positive virkning på hester med slitte ledd. Glukosamin absorberes lett i fordøyelseskanalen når den er tilstede som glukosamin sulfat. Den tilfører svovel som er nødvendig i oppbyggingen av brusk. Kondroitinsulfat forsterker glukosamin effekten og bidrar med å forhindre nedbrytning av brusk . MSM er bistår celle-bygningen i hele kroppen, ved å forbedre cellenes evne til å utveksle næringsstoffer, oksygen og avfallsstoffer med blodet. Vimital Form gis som behandling i 14-28 dager.


Teknisk beskrivelse:


Dosering:60 ml per dag i fôret, til store hester (550 kg) fordelt på minst to porsjoner. En pakke er nok til en rehabiliteringsperiode på 14 dager. Annen dose gis i forhold til vekt eller i samråd med veterinær.INGREDIENSER:Glukosamin sulfat - KCL 25%.Ren glukosamin 14,8 g.MSM (kelatert) 40 %.chondroitinsulfat 7,5 %.Druesukker 26%.mangan.


Bruksanvisning:


Anbefales for yngre hester etter tøffere konkurranser og treningsperioder og for eldre hester med begynnende leddstivhet fordi de produserer mindre endogene stoffer. VIMITAL Shape er vanligvis gitt som et ekstra løft under en "behandlingsperiode" på 2-4 uker, avhengig av hestens alder og tilstand. Vi anbefaler at du også begynner med et daglig tilskudd av Hyaluronic VIMITAL 100. Når skjemaet er ferdig (etter 14 eller 28 dager), fortsetter du kun med Hyaluron for å gi den forebyggende synovialvæsken best mulighet til å smøre leddene og redusere slitasje. Hvis den eldre hesten viser økt stivhet etter endt kur, kan VITAMIL Shape fortsatt gis i tillegg. Oppstår det direkte halthet bør hesten alltid undersøkes av en veterinær! Husk at den beste beskyttelsen for leddene er godt trente og smidige muskler! Sjekk MSM innholdet i fôret. Les mer om VITAMIL MSM.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.