Trikem Sport Trikem Vimital Joint Rebuild

kr 585,00
Pris inkl. MVA
12% rabatt på din bestilling
Kopier kode: HZAUTUMN
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 23.09.2021.
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr

Beskrivelse

Form Tilskudd til leddene med Glucosamine + Chondroitin + MSM Vimital Form er et velbalansert kvalitetssupplement med de viktigste byggesteiner for rehabilitering av stive ledd. Vitamil Form har vist seg å gi gode resultater med økt mobilitet. Glukosamin er med på å gjenopprette leddbrusk og er godt kjent for sin positive virkning på hester med slitte ledd. Glukosamin absorberes lett i fordøyelseskanalen når den er tilstede som glukosamin sulfat. Den tilfører svovel som er nødvendig i oppbyggingen av brusk. Kondroitinsulfat forsterker glukosamin effekten og bidrar med å forhindre nedbrytning av brusk . MSM er bistår celle-bygningen i hele kroppen, ved å forbedre cellenes evne til å utveksle næringsstoffer, oksygen og avfallsstoffer med blodet. Vimital Form gis som behandling i 14-28 dager.


Bruksanvisning


Anbefales for yngre hester etter tøffere konkurranser og treningsperioder og for eldre hester med begynnende leddstivhet fordi de produserer mindre endogene stoffer. VIMITAL Shape er vanligvis gitt som et ekstra løft under en "behandlingsperiode" på 2-4 uker, avhengig av hestens alder og tilstand. Vi anbefaler at du også begynner med et daglig tilskudd av Hyaluronic VIMITAL 100. Når skjemaet er ferdig (etter 14 eller 28 dager), fortsetter du kun med Hyaluron for å gi den forebyggende synovialvæsken best mulighet til å smøre leddene og redusere slitasje. Hvis den eldre hesten viser økt stivhet etter endt kur, kan VITAMIL Shape fortsatt gis i tillegg. Oppstår det direkte halthet bør hesten alltid undersøkes av en veterinær! Husk at den beste beskyttelsen for leddene er godt trente og smidige muskler! Sjekk MSM innholdet i fôret. Les mer om VITAMIL MSM

Dosering


60 ml per dag i fôret, til store hester (550 kg) fordelt på minst to porsjoner. En pakke er nok til en rehabiliteringsperiode på 14 dager. Annen dose gis i forhold til vekt eller i samråd med veterinær.

INGREDIENSER:


  • Glukosamin sulfat - KCL 25%
  • Ren glukosamin 14,8 g
  • MSM (kelatert) 40 %
  • chondroitinsulfat 7,5 %
  • Druesukker 26%
  • mangan

Produkt-ID: 25762

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Trikem Vimital Joint Rebuild