Kjøp Trikem Vimital MSM, 4000g | horze.no

Trikem Vimital MSM, 4000g

kr 1.189,15
kr 1.399,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 2 Dager
Trikem Vimital MSM, 4000g
Trikem Vimital MSM, 4000g
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 2 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Trikem Vimital MSM, 4000g
Beskrivelse

Beskrivelse

MSM Essensielt stoff i celle formasjonen. MethylSylfonylMethane MSM er et naturlig svovelbasert viktig stoff som kun finnes i friskt fôr. Grunnlaget for substansen er opprettet i havet, hvor det finnes i gassform og stiger opp i atmosfæren. Ozon og UV-lys gjør den om til DMSO 2 (MSM) som faller ned med regnvann. For hester, er gress den viktigste kilden. MSM er en viktig del av celledannelsen i kroppen og tar del i oppbyggingen av brusk, sener, bindevev, muskler, bein og pels. Det er også en viktig byggesten i kroppens produksjon av aminosyrer, proteiner, enzymer og hormoner. Organisk svovel finnes i hver eneste celle i kroppen og er et av de viktigste komponentene for et velfungerende organ. MSM bidrar til å gjøre celleveggen mer gjennomtrengelig for utveksling av næringsstoffer og avfallsstoffer. MSM-mangel kan senke hestens melkesyre terskel, som fører til lavere ytelsesnivåer. Gjenoppbygging av musklene tar da mer tid, noe som gjenspeiles i lenger oppvarming med en stivere og lite samarbeidsvillig hest. Moderne husdyrhold med kortere beite, mer bruk av grusbaner og konkurranser året rundt er en viktig årsak til MSM mangel. Silo som brukes ofte som fôr, inneholder også lite MSM.


Teknisk beskrivelse:


Dosering:30 ml per dag til store hester (550 kg). Nok til 48 dagers forbruk per kg produkt. Annen dose gis i forhold til vekt eller i samråd med veterinær.INGREDIENSER:Metylsulfonylmetan 100%.


Bruksanvisning:


Den enkleste måten å finne ut om hesten har MSM mangel er å gi tilskuddet i en uke. Hvis du føler at hesten krever mindre oppvarming, blir mykere og smidigere i musklene og raskt mer samarbeidsvillig under trening - er det fordi den har manglet MSM. Normalt vil en hest være fysisk klar for arbeid 10-15 minutter etter oppvarming. På våre forsøk de siste årene har ca 80% av hestene vist at de hadde MSM mangel. En alvorlig konsekvens av MSM-mangel hos hester er at stive muskler kan skade leddene. For eksempel under hopptrening, vil det være en risiko for at hesten hopper uten at musklene er tilstrekkelig fleksible og forberedt. Belastning av landing og vendinger hos hesten vil ha en sterk innvirkning på leddbrusken, og hvis det gjentas kan det skade leddet. Behovet for kosttilskuddet MSM varierer i løpet av året, og påvirkes hovedsakelig av hestens tilførsel av friskt gress og selvfølgelig mengde trening. Alle tilskudd er direkte avhengig av tilbud og etterspørsel. Mindre naturlig tilgang og mer mosjon (forbruk) øker behovet for alle næringsstoffer.


Produkt-ID: 301584

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre