Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Trikem Vimital E-Plus, 1000g

Produkt-ID: 25758

kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Trikem Vimital E-Plus, 1000g
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Trikem Vimital E-Plus, 1000g
Beskrivelse

Beskrivelse

E-Plus Tilsatt aminosyrer og selen. Komplett vitamin E tilskudd med selen som kroppen trenger for å forbrenne E-vitamin. Inneholder lysin og metionin, essensielle aminosyrer som bygger og reparerer muskler, bein og bløtvev. Selen, sink og mangan er sporstoffer som kreves i nærings metabolisme og muskelbygging. Mangel oppstår lett når det er kaldt, under fôrendringer og ved drektighet. Påvirker ytelse og utholdenhet, og bidrar til hestens velvære. Vitamin E påvirker også, i stor grad, blodtilførselen til musklene. Rehabilitering av blodårene. Ensilasje har vanligvis lite vitamin E, fordi syrene i gjæringsprosessen bryter ned vitaminet.


Bruksanvisning


Vitamin E er svært viktig for hestens muskelfunksjon. Mangel oppstår lett når det er kaldt, ved fôrendringer og drektighet. Påvirker ytelse og utholdenhet og bidrar til hestens velferd. Vitamin E påvirker også blodtilførsel til musklene, ved å være en viktig del av rehabiliteringen av blodårene. Ensilert høy har vanligvis mindre vitamin E, fordi syrene i gjæringsprosessen bryter ned vitaminet.

Dosering


30 ml per dag til store hester (550 kg). Holder i ca 50 dager. Annen dose gis i forhold til vekt eller i samråd med veterinær.

INNHOLD per dose (20g)


  • Vitamin E 500 mg
  • Selen (selenmetionin) 2 mg
  • Mangan (kelatert) 1 mg
  • Sink (kelatert) 1 mg
  • Lysin 1000 mg
  • Metionin 1000 mg
Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Superfornøyd
0 Likes

Da den gamle hesten min ble snø muskuløs da han kjøpte ham for et år siden, ja dette testet resultatene allerede etter en måned. Anbefaler denne verten hver krone

the best product with vit E & selenium
0 Likes

è il miglior prodotto con vitamina E e selenio che io abbia mai mai provato. e ne ho provati di tante marche. Il miglior rapporto qualità prezzo. Anche perché per un cavallo in lavoro medio basta metà della dose consigliata. Ottimo!!!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.