Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

LiMieux Snug belegg, bak

Produkt-ID: 313522

kr 870,00
(Pris inkl. MVA)
LiMieux Snug belegg, bak
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
LiMieux Snug belegg, bak
Beskrivelse

Beskrivelse

Ideelt belegg til bakkearbeid med fokus på fleksibilitet & pusteevne under arbeid, gir støtte til kode og beskytter senene. Perforert støtabsorberende fôr & supermyk lycra-kant holder beina svale og uten gnag. Brukervennlige hurtigfester gjør dem enkle å plassere, og de elastiske festene sitter godt.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Le Mieux Snug Leggings
0 Likes

Pris / ytelsesforhold passer, vakre leggings, hvor holdbare de er kan jeg ikke bedømme ennå, bruk dem bare ca 5 uker - det som plager meg litt er at benklærne foran og bak er helt identiske (av lengden ...) - hadde forventet at de bakre er lenger i henhold til rørbenet

Snugboots på Haflinger
0 Likes

Støvlene er en brøkdel smale for min haflinger med normale ben. Beskyttere er også fine mot beinet. Ikke så tørre ben etter en god trening, men da forblir ingen beskytter tørr.

Ha det komplette settet!
0 Likes

Først bare kjøpt for, til konkurransene. Nå også bak, har en hest med smale ben og de passer perfekt. Liker dem også. Et godt kjøp (absolutt under tilbudet) vet bare ikke om de er bærekraftige med daglig bruk.

LeMirax Gamacher
0 Likes

Bare super deilig kvalitet, men stengingssystemet kan erte litt til du finner svindelen :) sitter bare super godt og er bare deilig generelt :)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.