Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze Mullen rett trinsebitt

Produkt-ID: 13000

kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Mullen rett trinsebitt
kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Mullen rett trinsebitt
Beskrivelse

Beskrivelse

Enkelt, rett trinsebitt til unghester


Mullen, eller rett trinsebitt er uleddet med løse bittringer, og er perfekt til mange unghester og hester sm ikke liker å få press på tungen. Dette bittet ligger pent i hestens munn, og lar ikke hesten lene seg mot de løse ringene.


Egenskaper:


  • Enkelt, rett bitt
  • Mullen bitt
  • Rustfritt stål
  • Løse bittringer

Teknisk beskrivelse:


Tykkelse: 13mm. Ringer: 65mm.


Vaskeanvisning:


Vask alltid bittet etter bruk. Fjern bittet fra hodelaget og legg det i varmt vann. Bruk en liten børste for å fjerne smuss. Tørk med et rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

I love it!
1 Likes

Gikk over til dette bittet fra tredelt trinse helt uten problemer. Lot hesten min så med det noen minutter utenpå grimen og tokk det inn og ut en gang i mellom bare for å la henne vende seg til det før vi red. Hun tygger litt på det for å finne ut hva dette merkelige for noe hun hadde fått var og så brydde hun seg ikke. Hun og jeg forelsket seg raskt i dette delte bittet og hun tar det helt frivillig med en gang jeg kommer gående med hodelaget hennes. Hun er tvert imot hard i munnen (noen mener dette bittet er for hester som er harde i munnen, noe som kan diskuteres) og jeg kan med hånden på hjertet si at dette bittet har kommet for å bli.

0 Likes

Hyggelig stille bitt i hestens munn. Etter 3 år med bitt ridning på min forrige hest, gikk jeg over til dette som han aksepterte umiddelbart, i motsetning til andre bitt. Anbefales for hester som er irritert av et splittet og rastløst bitt.

0 Likes

litt for en god pris! Hadde lykke til å kunne bestille denne biten i størrelse 15 for et halvt år siden

0 Likes

Hesten min ble irritert av de delte bitene, så jeg prøvde dette, og det fungerer bare over all forventning.

0 Likes

Jeg har kjøpt denne biten for omtrent 2 år siden for slede og sulky tur, den er relativt sjelden brukt, men er flott og viser kvalitet. Flott for hester som ikke har nok plass i munnen for en enkel ødelagt bit.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.