FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze rett eplebitt

Produkt-ID: 13150

kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Horze rett eplebitt
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze rett eplebitt
kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze rett eplebitt
Beskrivelse

Beskrivelse

Et bitt med eplesmak som verdsettes av unghester.


Dette enkle, rette bittet laget av syntetisk gummi vil bli godt likt som første bitt av en unghest. Dette bittet passer til ridning og bakkearbeid. Det er et mye brukt bitt til sprang og turridning. Eplesmaken gjør det enklere for de fleste hester å akseptere bittet. Rustfritt stål som inneholder nikkel.


Egenskaper:


  • Mye brukt til sprang og turridning
  • Passer til bakkearbeid
  • Eplesmaken gjør det enklere for de fleste hester å akseptere bittet.
  • Rustfritt stål som inneholder nikkel.

Vaskeanvisning:


Vask alltid bittet etter bruk. Fjern bittet fra hodelaget og legg det i varmt vann. Bruk en liten børste for å fjerne smuss. Tørk av med et rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Virkelig hyggelig
1 Likes

Dette er lette og komfortable burrs. Selv hesten ser ut til å like den, munnen forblir rolig og tygger ikke unødvendig. Jeg kjøpte disse til en gammel finsk hest til terrengbruk. I det minste for det formålet, ja, gode. Jeg var i liten tvil om holdbarheten til disse, men i det minste ser det ikke ut til at en av dem har sprekker. Størrelsene går tom, 145 brystvorter er nok for denne finske hesten i normal størrelse.

Rett eplebitt? ja takk!
3 Likes

Etter å ha syklet tre forskjellige hester på en vanlig delt bite og byttet til Horze rett eplebitt, kan jeg oppgi at jeg aldri vil bytte tilbake til split. På dem delte bitt hestene hadde vanskelig for å finne god støtte og det var bare for rotete i munnen. Mens den rette ga en jevn og god støtte i munnen og lå veldig stille i hestemunnen. a + at det var eplesmak som hestene satte pris på =) Fint design og bare tykt til en god pris! Anbefales!

Størrelse: Liten
Hesten min ELSKER denne biten!
0 Likes

Jeg er fornøyd med kvaliteten (ingen røffe kanter på plasten, fine ringer i rustfritt stål) og hesten min er fornøyd med smaken!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.