Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze bøtte med flat rygg

Produkt-ID: 50511

kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze bøtte med flat rygg
kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze bøtte med flat rygg
Beskrivelse

Beskrivelse

Plastbøtte med flat bakside som gjør det lett å henge den opp overalt hvor du har behov for det. Hanker og kroker er inkludert.


Teknisk beskrivelse:


Høyde: 39 cm, Bredde: 33 cm, Dybde: 27 cm. 15 L.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Horze-stabil og turneringsbøtte
0 Likes

Mistanken min om at denne bøtta for fôring av nordmannen min (1,42 m Stm.) Kan være for liten, er bekreftet når jeg lånte fra en medforfatter. For å tygge fritt, hester m. E. ta hodet ut av bøtta, men det er ikke poenget, spesielt siden de da kaster bort mat. Skuffen må skrå oppover (ha en større omkrets enn nedenfor).

God og holdbar
0 Likes

Bøtten kan enkelt henges ved hjelp av krokene på den flate siden. Vi bruker den både på brettet, i kassen og fører den under transport. Eneste ulempen er at det er en liten risiko for at hesten blir sittende fast i håndtaket (som vi ikke har hatt noen problemer med). Totalt sett et godt produkt.

sterk, men tung
0 Likes

Veldig slitesterk og behagelig bøttemater. min forståelse "for tøff"))) Praktisk i husholdningen, vil pennen aldri bli satt på hodet, hvem vet, han vil forstå;) men dette er problemet. den fulle veier ganske mye og håndtaket smeller i hånden.

0 Likes

Kjempe praktiske bøtter so kan henges i boksen til vann eller kraftfor, eller til å bruke til striglesaker. Slitesterke og praktiske siden siden de har håndtak hvis du skal bære noe tungt, feks vann osv., og de har kroker så du kan henge de fra deg på boksen eller andre steder. Anbefales

Størrelse: Liten
Great!
0 Likes

Bruk bøtta som matbøtte for boksen. Han er godt laget, ingen skarpe kanter eller noe. Han er veldig stabil (hest har allerede trukket ham gjennom kassen og paddocken) og lett å rengjøre, ingenting blir igjen hengende. Sterkt anbefalt!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.