JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Stassek Quickstar Lær og Ull Vaskemiddel, 500 ml

Produkt-ID: 25844

kr 109,00
(Pris inkl. MVA)
Stassek Quickstar Lær og Ull Vaskemiddel, 500 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Stassek Quickstar Lær og Ull Vaskemiddel, 500 ml
kr 109,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Stassek Quickstar Lær og Ull Vaskemiddel, 500 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Spesialvaskemiddel til lær og ull, godt ventilert og vanntett stoff,Dun, silke, fleece og pels.Vask, heng til tørk - og vær glad!Quickstar, fosfatfritt og smørende vaskemiddel, spesielt designet for delikate tekstiler somf. eks lær og skinnbelagte klær. Den er ideel til å vaske skinnjakker, motorsykkelklær, ridebukser, bilseter, baby- og annen fleece, silke, ull, neopren, spesielle high-tech tekstiler og mikrofibre.Quickstar vasker dine vanntette og pustende dekken uten at de mister sine gode egenskaper. Jakker med dun, soveposer og sengetøy kan vaskes uten problemer og uten å bli klumpete. Ulla vil ikke bli tovet. Ser ut som ny etter vask. Quickstar kan også brukes som et veldig mildt vaskemiddel for annen skånsom vask, som undertøy.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Klesvask topp
0 Likes

Dette vaskeriet har mer å bevise, jeg bruker det i 6 år for å vaske vaskemaskinen til motorsykkelskinn ... og ingenting å si, veldig rent skinn. brønnolje og voksskinn etter hver vask

Størrelse: Normal
Perfekt produkt !!
0 Likes

Hei, jeg brukte dette produktet til å vaske en skinnjakke og deretter en skinnveske. Resultatet er oppsiktsvekkende !!!! Jakken min og vesken er nikkel og superren. Helt ærlig er dette produktet fantastisk. Presisjon unødvendig, men jeg holder fast: Jeg har ingen handlinger i selskapet som markedsfører dette produkt miraklet.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.