Kjøp Emin E-vitamin, 1000 ml | horze.no

E-vitamin, 1000 ml

kr 259,00
Pris inkl. MVA
Spar 20% EKSTRA på din ordre
Kopier kode: HZWEEKEND
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 03.05.2021.
Emin E-vitamin, 1000 ml
Emin E-vitamin, 1000 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 5 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Emin E-vitamin, 1000 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Kraftig tilskudd av vitamin E. Når du gir vitamin E-tilskudd øker du naturlig kapasiteten hestekroppen har til å transportere oksygen og næring til muskler og vev. Vitamin E som et tilskudd er nødvendig for å bygge muskler og øke fleksibiliteten.


Teknisk beskrivelse:


Analytiske bestanddeler: Råprotein 0%, vegetabilske fibre 0%, råfett / råolje 100%, råaske 0%, natrium 0% Sammensetning per 1000 gram: vitamin E 50000 mg Tilsetningsstoffer per 1000 gram: rapsolje 950 gram.


Produkt-ID: 991204

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre