Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Trikem Vimital Vitamin B, 1000 ml

Produkt-ID: 25752

kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Trikem Vimital Vitamin B, 1000 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Trikem Vimital Vitamin B, 1000 ml
kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Trikem Vimital Vitamin B, 1000 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Med de ni viktigste B-vitaminer VIMITAL B-vitamin er en av de få B vitamin kosttilskuddene som inneholder alle de ni B-vitaminene, som hesten bør ha. Samtlige B-vitaminer fungerer som co-enzymer, noe som betyr at en gitt enzym bare blir aktiv når den er koblet til det rette B-vitaminet. Uten enzymer fungerer ikke stoffskiftet. Vitamin B finnes konsentrert, i grovfôr og på beite. Vanligvis kan hesten også lage en del B-vitaminer av seg selv, der de fleste er blir laget i tarmen. Når det skjer endringer i trening, miljø, mat, vær, med pelsen, sykdom og diaré, kan ubalanse som sterkt påvirker hestens allmenntilstand oppstå. B-vitaminer er vannløselige og med få unntak, helt ufarlig, selv i store doser. Det som blir til overs lagres ikke opp i kroppen, men utskilles i urinen. Overdose av en enkel type B-vitamin kan ta med seg andre B-vitaminer fra kroppen. Det er derfor viktig med et godt balansert vitamin inntak. For å gjøre supplementet ekstra velsmakende er det tilsatt glukose.


Teknisk beskrivelse:


INGREDIENSER per 25 ml:Vitamin B1 (tiamin) 60 mg.Vitamin B2 (riboflavin) 60 mg.Vitamin B6 (pyridoksin HCL) 30 mg.Vitamin B12 80 mcg.Folsyre B9 60 mg.Niacin B3 200 mg.Pantotensyre B5 90 mg.Biotin B7 450 mg.Kolin 50 mg..


Bruksanvisning:


Bruksanvisning: Det anbefales å gi et regelmessig balansert B-vitamintilskudd, fordi endringer i miljø, mat og mosjon kan være vanskelig å kontrollere. Ved ubalanse har ikke kroppen et ekstra lager selv, og kan derfor ikke regulere mangler. Ved akutte sykdommer gir ofte veterinæren vitamin B som tilleggsbehandling. Tilskudd av vitamin B er viktig når hestens rytme endres eller belastningen øker, for eksempel under hard trening, ved miljøendringer, endring av fôr, ved mye nedbør eller ved pelsendringer.Dosering: 25 ml daglig i fôret til en stor hest (550 kg) Annet gis i forhold til vekt eller i samråd med veterinær.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Vitamin B for hester
0 Likes

godt produkt, rimelig pris, levering på kunngjort dato. Jeg er veldig fornøyd

Størrelse: Normal
Vitamin B
0 Likes

Vitamin B for hester. Rimelig godt produkt. Levering tar lang tid, så jeg bestiller neste gang tidlig. gjerne igjen !!!!

Størrelse: Normal
super
0 Likes

Den første delen av min "forhåndsevaluerer" er jeg helt enig, den andre ikke. Har min Tinker vitaminsaften med 3 øser Hesta mix-lys servert, og han ble blåst bort. Bortsett fra den siste smuldre ren entusiasme.

Størrelse: Normal
0 Likes

Pris, kvalitet, levering aller best, men dessverre spiser ikke hesten min vitaminproduktet med mye havre, epler eller gulrøtter. Ikke engang i veldig små mengder.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.