Kjøp Sprenger KK Universal Bitt, 18mm | horze.no

Sprenger KK Universal Bitt, 18mm

kr 1.549,00
Pris inkl. MVA
Sprenger KK Universal Bitt, 18mm
Sprenger KK Universal Bitt, 18mm
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger KK Universal Bitt, 18mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette tre-rings bittet muliggjør fire forskjellige måter for festing av tøylene til bittet. Det er derfor et mer allsidig og svært populært bitt blant sprangryttere, fordi det gir mulighet for mer kontroll når det skulle trenges. Det unike munnstykket eliminerer nøtteknekkereffekten som todelte bitt vanligvis kan gi. Anbefales for hurtige nedadgående overganger og for hurtige retningsskift i hurtige disipliner. Det kan også være lettere å svinge, siden dette bittet gir mer kontroll enn et normalt trinsebitt.Todelt bitt med et unikt munnstykke som eliminerer nøtteknekkereffekten som todelte bitt vanligvis kan gi. Bittet ligger perfekt på tungen og sikrer effektive instruksjoner fra tøylene. Det buede munnstykket gjør at det unngås et ukomfortabelt trykk på tungens følsomme kanter.Mer enn 25 års erfaring med dette bittet har vist at det virkelig hjelper på hester som er ustabile i kontakten med bittet, og som ellers ikke reagerer på signaler fra todelte bitt.


Teknisk beskrivelse:


Munndel: Todelt.Materiale: Sensogan med stenger av rustfritt stål.Tykkelse: 18 mm.Diameter på ring: 70 mm.


Produkt-ID: 13364

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Kjøp dem sammen
kr 27,30 kr 39,00

Totalpris:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre