Mellomsesong SALG
Sprenger
Sprenger

Sprenger

Det tyske produsenten Sprenger har siden 1872 vært en verdensleder innen blant annet bitt, stigbøyler og sporer til den kvalitetsbevisste rytter.
367 artikler
Kjøp Sprenger Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Kvalitet fra Sprenger

Herman Sprenger startet i 1872 en fabrikk for hesteutstyr. I dag er Herman Sprenger GmbH fjerde generasjons familiebedrift, med 160 ansatte. Hermann Sprenger eksporterer med stor suksess til hele verden. Den høye kvaliteten oppnås ved å kun bruke de beste materialer og komponenter som er tilgjengelig på markedet. I tillegg får de ansatte en intensiv utdanning, og de har en detaljert kvalitetskontroll på hvert steg i produksjonen. Dette utføres av testmaskiner som er spesialutviklet til dette formålet.

Sprenger med kvalitetsbitt til hest

Bitt fra Sprenger er det ultimate valg til hester innen alle grener. Kvaliteten på disse eksepsjonelle bittene kan ikke sammenlignes, og valgmulighetene er endeløse. Sprengers bitt ligger ikke bare behagelig og ergonomisk korrekt i hestens munn, men de er vitenskapelig fremstilt med den riktige kombinasjonen av materialer for å sikre at hestens munn konstant er fuktig og mottakelig for beskjeder fra rytteren.

Sprenger Aurigan bitt

Sprengers bitt gjør opplevelsen av hodelaget mer behagelig, og rytteren vil alltid finne et bitt som passer nøyaktig til hestens behov. Disse tyske bittene er laget av et unikt, patentert materiale. Den originale Aurigan-modellen var laget av en blanding av kobber, silikon og sink. Denne kombinasjonen gir nok glatthet, komfort og regulering av oksideringsprosessen til at bittene skiller seg ut fra tradisjonelle bitt av rustfritt stål.

Sprenger Sensogan bitt

Senere forbedret Sprenger materialet og introduserte Sensogan-modellen som bruker kobber, mangan og sink for å gjøre bittene enda mer luksuriøse og funksjonelle. Dette nye materialet gir samme glatthet, men med en enda mer regulert oksideringsprosess som skiller ut mindre kobber i spyttet. Det finnes nå så mange bitt at den kresne rytter kan velge akkurat den type vekt og fasong som passer de spesifikke behovene til den individuelle hest. Sprengers bitt er det ultimate valg til alle hester, uansett om det dreier seg om sprang, dressur eller hobbyridning.

Maksimal støtte med stigbøyler fra Sprenger

Stigbøyler fra Sprenger er designet for å tåle intens trening, og kunne klare opp til tre ganger rytterens vekt slik at risikoen for at stigbøylen sprekker minskes. Modellene av kompositt og rustfritt stål har Bow Balance med forbedret grep og bred fotplate i gummi som gir bedre balanse og støtdempende effekt. Den unike, buede fasongen gir en tett passform som får beina til å fremstå som lengre når du er ute på ridebanen. De komfortable stigbøylene kan dreies i fire retninger slik at rytteren kan prestere på sitt beste. Det leddede stigbøylesystemet reduserer belastningen på kne og hofter, og gir ekstra komfort.

For ryttere som foretrekker en mer tradisjonell stil, er Filis, Peacock og Racing gode valg med et velkjent utseende. Stigbøyleinnlegg til alle modellene finnes i våre kvalitetsmaterialer, når foten skal holdes på plass og ha enda mer støtabsorbering. Disse stigbøylene gir komfort og ekstrem funksjonalitet for rytteren som bruker mange timer i salen.

Sporer fra Sprenger

Sporer fra Sprenger kommer i alle fasonger og stiler. Disse robuste sporene i enestående kvalitet går garantert ikke i stykker. De er laget med unikt håndverk i enten sølv eller rustfritt stål. Balkenhol-stilen passer perfekt til ridestøvlene, gir svært god komfort og passform og sitter på plass. Velg mellom klassiske, avrundede sporer, sporer med svanehals eller hjulsporer.

Sporereimer av lær eller nylon og annet tilbehør er laget av de samme, enestående materialene, og med samme omhyggelighet og kvalitet som man kan forvente av en ledende virksomhet. Det finnes også støvelknekter, støvelkroker og støveltrekkere og til og med en kombinasjon av ride-/tursko.