FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

LeMieux Luxury sprangsjabrak

Produkt-ID: 313512

kr 780,00
(Pris inkl. MVA)
LeMieux Luxury sprangsjabrak
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
LeMieux Luxury sprangsjabrak
kr 780,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
LeMieux Luxury sprangsjabrak
kr 780,00
LeMieux Signature ørehette
kr 490,00
LeMieux Luxury sprangsjabrak
Beskrivelse

Beskrivelse

Luksuriøs semsket utside som kommer i en rekke farger, og har supermykt bambusfôr som absorberer og kontrollerer svetten under salen. Denne sjabraken er vakker, komfortabel & sikker - minimal friksjon. Close Contact sprangfasong med høy manke, elastiske D-ringer & signatur gjordområde med indre låsestropper som hindrer at den sklir.


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Kvalitet!
0 Likes

Høy kvalitet til en fornuftig pris. Sitter perfekt på min høye hest.

Størrelse: Normal
dårlig!
0 Likes

Filt ble brukt tre ganger og etikettene gikk av. resten kom veldig slitne og raske.

Størrelse: Normal
Favorittflate
4 Likes

Stilig og veldig holdbar overflate som kan få enhver hest til å se bra ut. Den dannes etter hesten, og absorberer svette veldig bra. Har gradvis hatt min første på godt over 1,5 og den har absolutt ingen tegn på slitasje og har holdt formen fin etter vask. De er tydelig anbefalt, og du får en god kvalitet for prisen.

Størrelse: Normal
Veldig bra ut med perfekt passform
1 Likes

Anbefales !! Perfekt passform som ikke trykker ned / skyver over mansjetten. Følger salen og etterlater luft mot manken og ryggen. Jeg har hester med ekte og høy manke, så det har vært vanskelig å finne god shabrak for dem. Men endelig har jeg funnet den rette

Størrelse: Normal
Lemieux salteppe
0 Likes

Veldig bra filt, holder seg godt på plass. Utmerkede spennlommer for festing av sikkerhetsbeltet. Pustende og raskt tørking. Prakt shopping.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.