« Tilbake / Merker / Ariat

Ariat Ariat Lumina isolert damejakke

2.190,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar 12 % fra 800 kr eller 16 % fra 1200 kr
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 800kr og få 12% rabatt.Kjøp for 1200kr og få 16% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 03.06.2024.
Farge: Ebony
Ebony Ariat Lumina isolert damejakke
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Ta tak i elementene i komforten til denne vind- og vannavstøtende jakken. Stretchy fleece og et supermykt fôr omslutter kroppen din for varme mens jakkens unike doble glidelås øker pusteevnen. Denne jakken, en del av Ariats Lumina-kolleksjon av reflekterende klær, har et reflekterende skall for en elegant og sporty look.

Egenskaper:

  • AriatTEK® for overlegen ytelse i all slags vær Inneholder materialer som oppfyller bluesign® bærekraftsstandarder Jordvennlig EcoDry™ vannavstøtende finish Vind- og vannavstøtende med pusteevne Stretch fleece sidepaneler Toveis glidelås Håndlommer med glidelås Reflekterende skall over hele verden

Teknisk beskrivelse:

100 % nylon 133g PrimaLoft® Black Insulation Eco

Produkt-ID: 7SS2V

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: