Kjøp Back on Track hesteutstyr på nett | horze.no
Et godt antrekk starter med skoene
25% rabatt på Horze ridestøvler
+ Mer ridestøvler til reduserte proser fra toppmerker
null
Back on Track

Back on Track

Firmaet Back on Track produserer muskel- og leddbeskyttere, som er fremstilt av et «keramisk tekstil» som er registrert under navnet Back on Track. Tekstilet består av polyester- og polypropylenfibre (noen av produktene er blandet med bomullsfibre) med et keramisk pulver smeltet inn i fibrene. Det keramiske pulveret gir tekstilet en unik egenskap som reflekterer kroppsvarmen i form av infrarød varmestråling. Back on Track har produkter både til mennesker og hester, og har blitt eksperter innen hest og helse.
172 artikler
Kjøp Back on Track Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Back on Track... fordi komfort gjør en forskjell.

Denne fantastiske produktserien kombinerer innovasjon med vitenskap for å kunne gi deg redskapene til å oppleve naturlig heling og komfort. Kinesisk vitenskap kombinert med moderne tekstilteknologi skaper langbølget varmestråling målrettet mot spesifikke muskelgrupper og ledd, slik at helingen går raskere. De terapeutiske kvalitetene på Back on Track-produktene gjør dem ideelle til både hester, hunder og mennesker. Back on Track-produktenes tekstiler har keramiske fibre og partikler som er vevd inn i materialet, for å skape en naturlig keramisk reaksjon når de kommer i kontakt med kroppen. Når de keramiske partiklene varmes opp ved hjelp av kroppsvarmen, reflekteres varmen tilbake til kroppen. Den reflekterende varmen resulterer i effektiv heling og terapi gjennom bruk av naturlig energi.

Back on Track ble grunnlagt i Sverige, med den tanken at varmeenergi kan hele og styrke kroppen. Et spesielt keramisk pulver er sydd inn i stoffet på hvert enkelt Back on Track-produkt, med formål om å skape et terapeutisk resultat. Polyester- og polypropylen-fibre er designet til å jobbe med det keramiske pulveret og fremme varmeoverføringen. Det enkle, naturlige systemet har eksistert i årtusener i oldtidens Kina. Denne medisinfrie tilgangen til helingsprosessen har vist seg å være effektiv og trygg, og tilbys nå gjennom mange Back on Track-produkter som er laget for å fremme og vedlikeholde livskvaliteten til hunder, hester og mennesker over hele verden.

Rideprodukter fra Back on Track omfatter dekken, bandasjer, bandasjeunderlag og sjabraker. Ved at de skaper naturlig varme vil produktene hjelpe hesten din til å få naturlige bevegelser og komfort under normal trening eller gjenopptrening etter skade. Back on Track nettingdekken gir umiddelbar lindring av ømme muskler ved bruk i luftegården. Når hesten beveger seg vil kroppsvarmen overføres til dekkenet og tilbake til kroppen, slik at det varmer opp og løsner stive muskler og lemmer. En ryggvarmer er ideel til å øke sirkulasjonen og hjelpe til ved nedsatt bevegelighet. Legg varmeren på før du rir for å holde musklene avslappet, eller bruk den under et tradisjonelt dekken som et ekstralag til varme og muskelavslapping. En enkel, klassisk sjabrak med en spesiell keramisk fiberhemmelighet kan lette på ryggsmerter ved ridning, i tillegg til å få ømme og trøtte muskler til å slappe av. Bandasjeunderlag kan brukes under trening for å holde sirkulasjonen i gang i hestens bein. Bruk belegg med solide borrelåser, og la varmen fra hestens sener varme opp tekstilen som deretter tilbakefører varmen for å forbedre sirkulasjonen og prestasjonen. God oppvarming er viktig for å redusere risikoen for skader. Ved å la Back on Track-produktene hjelpe deg vil ridningen forbedres, og hesten holder seg glad og trygg.

Back on Track-produkter til mennesker vil gi deg den samme komforten og terapeutiske kvaliteten som hesten din nyter godt av. Knestøtte, hansker og bukser kan holde deg komfortabel hele dagen, og gi det varme og avslapping i salen og rundt i stallen. Halsvarmeren og de ryggstøttende produktene er ideelle å bruke under rehabilitering fra skader eller når du trenger litt ekstra støtte. Et støttebind som gir varme og mild støtte kan være forskjellen på å ri med stil eller ri med smerte. Back on Track-produkter lar deg også nyte vintermånedene. Å varme opp hansker innenfra betyr at fingrene dine ikke blir kalde når du rir, slik at du kan fokusere på det som er mest viktig... å nyte hesten din. En knestøtte fra Back on Track støtter samtidig som den fremmer helingen av skader, eller gir nok varme til å løse trøtte og ømme ledd. Gjør timene i salen bedre med lett knebeskyttelse og varmeterapi.

Hva enn du har bruk for, har Back on Track produktene du trenger for å ha en aktiv, sunn og skadefri livsstil.