« Tilbake / / /

Back on Track Back on Track Bark allround hundedekken, 25-35 cm

699,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar 200 kr EKSTRA på bestillingen din
Kopier kode: SPRING-HZ
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 02.04.2023.
Farge: Black
Black Back on Track Bark allround hundedekken, 25-35 cm
Grey Back on Track Bark allround hundedekken, 25-35 cm
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Bark har et helt nytt design som gir best mulig bevegelsesfrihet til frambeina. Dekkenet er utviklet for hunder med høy hale, derfor kan lengden justeres med en elastisk drasnor over halen ved behov. Dekkenet har et mykt, elastisk utvendig stoff med vann- og vindavvisende egenskaper, og gode pusteegenskaper. Den godt formede kragen har en drasnor som forhindrer regn og snø fra å trekke inn. Innsiden er fôret med Iontex®-teknologi for å stimulere blodsirkulasjon, noe som kan hjelpe hunden med å opprettholde optimal kroppstemperatur, og holde musklene fleksible i all slags vær. Bark har en komfortabel og tett passform over brystet, med et rask og enkel knapping på brystplaten, og spenne på ryggen. Borrelåsfester på siden sikrer at det holder seg tett på plass, uten å vri seg. Dekkenet har reflekterende detaljer og logo for ekstra sikkerhet i mørket. Det er åpninger for å feste båndet til halsbånd eller sele. Bark er designet for normalt bygde, mot mer atletiske typer av hunder.

Egenskaper:

  • Svært god bevegelsesfrihet
  • Vann- og vindavvisende
  • Pustende
  • Iontex®-teknologi

Teknisk beskrivelse:

Stoff: 95% polyester, 5% elastan. Fyll: 100% TPU. Innside 1: 100% polyester med IONTEX®-teknologi. Innside 2: 85% polyester, 15% elastan med IONTEX®-teknologi.

Produkt-ID: 335306

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge:
Hesteutstyr for vinter