« Tilbake / Rytter / Accessories / Bager

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear bag til sjabraker

599,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Beste Pris
Beste Pris
Spar 12 % fra 800 kr eller 16 % fra 1200 kr
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 800kr og få 12% rabatt.Kjøp for 1200kr og få 16% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 03.06.2024.
Farge: Black
Black Kentucky Horsewear bag til sjabraker
One size
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Denne elegante og praktiske bagen til sjabraker er laget av robust 600D polyesterstoff med vanntett belegg og en fin utside med kantbånd i kunstig lær. Den har blitt utviklet med tanke på oppbevaring av mellom 3 til 5 sjabraker. Den er hovedsakelig brukt til oppbevaring av sjabraker etter vaks, eller under transport for å holde dem tørre og rene. Det er din ideelle stallhjelp på stevner for å holde sjabrakene dine rene.

Egenskaper:

  • 600D polyester vanntett stoff, lagrer mellom 3 og 5 sjabraker, lagring etter vask, holder sjabrakene tørre og rene, beskytter mot smuss

Produkt-ID: 306487

Les Omtaler:

Farge: