null
Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear er et belgisk merke som har spesialisert seg på beinbeskyttere til alle grener. Det er stadig flere internasjonale toppryttere som rir, trener og konkurrerer med disse beskytterne, for eksempel Lars Nieberg, Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers og mange flere. Til tross for at firmaet ikke startet opp før 2010, selger de nå sine produkter både i Europa, USA og Australia. Navnet er lisensiert fra det kjente, tyske klesmerket Kentucky Reitmoden som ble grunnlagt i 1961. De to virksomhetene drives separat, og deler kun navn, logo og distribusjonsnettverk verden over.
203 artikler
Kjøp Kentucky Horsewear Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Kentucky Horsewear startet opp i 2010 under sitt moderselskap Kentucky Reitmoden. Det tyske klesmerket ble grunnlagt i 1961, og er ledende innen bekledning i hestesportens verden på tvers av det internasjonale ridemiljøet. Det belgiske merket Kentucky Horsewear spesialiserer seg på beinbeskyttere til hester innen alle grener fra sprang til terreng og feltritt, og alt mellom der. Internasjonale toppryttere som Lars Nieberg, Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donkers og flere andre har annerkjent og brukt denne serien av beinbeskyttere i topp kvalitet. Kentucky Horsewear har blitt utvidet til å omfatte en stor kolleksjon av hestesportsprodukter, som sjabraker, pader og gjorder.

Horze er stolt av å kunne tilby beinbeskyttere som dekker alle dine behov. Koppene er designet til å beskytte den følsomme kronranden og hovballene på hestens hov, for å unngå skade fra skoen på bakbeina eller sprangbommer og luftegårder. De holdbare koppene har en myk, beskyttende krage av naturlig saueskinn, og kan enkelt vaskes i maskin. Belegg med saueskinnsfôr vil beskytte med et holdbart ytterskall som beskytter mot slag, og vil gi optimal støtabsorbering. Beinbelegg med et mykt, polstrende fôr vil beskytte feltrittshesten din mens den hopper over store hinder i terrenget. Disse beleggene er laget med patentert high performance D30-teknologi, for å få et fôr som gir den ultimate støtabsorbering uten å fylle ekstra ut. De klassiske padene fra Kentucky Horsewear er laget for å gi støtabsorbering og ekstra beskyttelse, med fem lag lær som reduserer trykkpunkter og beskytter hestens sensitive rygg. Noen halvpader er fôret med mykt saueskinn for ekstra komfort. Alle Kentucky Horsewear pader er laget med deres unike absorberende tekstil som transporterer bort fukt samtidig som den bevarer riktig mengde polstring og støtabsorbering.

Kle på hesten en lett nylongrime med myk og beskyttende saueskinnspolstring under transport. Denne luksuriøse grimen vil skjemme hesten bort når den er på farten, slik at den kommer frem frisk og avslappet. Den myke beskyttelsen på nylongrimen av topp kvalitet vil gjøre transporten lett som en lek. Grimen er lett, slik at hesten vil være komfortabel under transporten.

Kentucky Horsewear er et toppmerke som tar hensyn til den kresne rytters behov. Hvilket som helst av disse luksuriøse produktene vil sørge for at du og hesten din presterer på deres beste. Kvaliteten på Kentucky Horsewear sine produkter er hva du kan forvente av Horze.