Spar opptil 50% på mange produkter
null
Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear er et belgisk merke som spesialiserer seg på benbeskyttelse for alle disipliner. Det er et økende antall internasjonale toppryttere som rir tur, trener og konkurrerer med benbeskyttelse. Navn som kan nevnes er blant annet: Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers og Lars Nieberg. Selskapet ble grunnlagt i 2010 og distribuerer produktene sine over hele Europa, USA og Australia. Navnet ble lisensiert fra det kjente tyske rideklesmerket Kentucky Reitmoden, grunnlagt i 1961. De to selskapene opererer hver for seg, men deler navn og logo, samt det verdensomspennende distribusjonsnettverket.
261 artikler
Kjøp Kentucky Horsewear Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Kentucky Horsewear – eksperten på belegg til hest

Kentucky Horsewear startet i 2010 under sitt morselskap Kentucky Reitmoden, som ble grunnlagt i 1961 og er en ledende hestesportsleverandør i det internasjonale ridemiljøet. Det belgiske merket Kentucky Horsewear spesialiserer seg på belegg til hest til alle ridedisipliner, fra spranghester og feltritthester, til dressurhester og alt imellom. Toppryttere som Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers, Lars Nieberg og flere har benyttet denne serien med førsteklasses belegg. Kentucky Horsewear har utvidet seg til å tilby en omfattende kolleksjon av rideprodukter, inkludert dekken, sjabraker, halvpader og gjorder.

Belegg og kopper til hest i flere ulike stiler

Horze er stolt av å tilby beskyttende belegg til alle dine behov. Kopper er designet for å beskytte den følsomme kronranden og ballepartiet på hestens hover for å forhindre at hesten tråkker seg selv, eller at den skader seg når den hopper over hinder. De robuste koppene har en myk, beskyttende topp laget av naturlig saueskinn, og kan vaskes i maskin for optimalt vedlikehold. 

Frambeinsbelegg som er fôret med saueskinn beskytter frambeina mot slag med sitt utvendige skall som har optimal støtdemping. Med en mykt, polstret innside beskytter beleggene beina, og støtter dem hvis du skal ut på feltrittsbanen med faste hinder. Disse beleggene er laget med den perforerte D3O-teknologien som virkelig gir et fôr som beskytter mot støt.

Annet hesteutstyr fra Kentucky

Kentucky Horsewear sine klassiske sjabraker er utviklet for å gi støtabsorbering og gi ekstra beskyttelse med fem lag av lær som reduserer trykkpunkter, og beskytter hestens rygg. Noen halvpader er fôret med mykt saueskinn for ekstra komfort. Alle sjabrakene fra Kentucky Horsewear er laget med det unike Absorb-stoffet som trekker vekk fukt, samtidig som det beholder passende polstring og støtabsorbering.

Når du transporterer hesten kan du beskytte hodet til hesten med en myk nylongrime som er fôret med myk polstring i saueskinn. Denne luksuriøse grimen vil omfavne hestens hode når du transporterer den, og sikre at hesten ankommer destinasjonen frisk og opplagt. Den myke polstringen over nylongrimen i høy kvalitet gjør transporten til en drøm.

Kentucky Horsewear er et førsteklasses merke som oppfyller behovene til den bevisste rytter. Hvert eneste av disse luksuriøse produktene vil yte sitt beste for deg og din hest. Kvaliteten på Kentucky Horsewear-produktene er akkurat det du kan forvente hos Horze.