« Tilbake / Rytter / Accessories / Bager

Kentucky Horsewear støvelbag

1.190,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear støvelbag
Grey Kentucky Horsewear støvelbag
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Kentucky Horsewear støvelbag gir beskyttelse for ridestøvlene dine under transport, på stevne og hjemme. Støvelbagen har kunstig kaninskinn på innsiden for å unngå riper i læret. Navnskiltet foran kan snus for å gjøres personlig. Støvelbagen er lett å bære takket være håndtaket på toppen og den lange nylonstroppen som kan justeres i lengden. Støvelbagen har den har samme diamantvatteringen som vårt stallsett har (boksgardin, dørgardin og hodebeskyttelse) og våre dekken! Derfor vil denne støvelbagen gjøre Kentucky stevne-utseende komplett. Støvelbagen kan maskinvaskes på 30°. Skal ikke tørketromles.

Egenskaper:

  • Gir beskyttelse til ridestøvlene dine, kunstig kaninskinn på innsiden, navnskiltet kan personaliseres, diamantvattering matcher vårt stallsett og dekken

Produkt-ID: 330831

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: