Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-10%

Christ Basic Plus Barbaksal med sauefell

Produkt-ID: 14481

kr 3.060,00
kr 3.400,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Christ Basic Plus Barbaksal med sauefell
Velg størrelse Størrelsestabell
Christ Basic Plus Barbaksal med sauefell
kr 3.060,00
kr 3.400,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Christ Basic Plus Barbaksal med sauefell
kr 3.060,00
kr 3.400,00
Christ C 7 ullvaskemiddel for saueskinn
kr 377,10 kr 419,00
Christ Basic Plus Barbaksal med sauefell
Beskrivelse

Beskrivelse

Setet består av ekte saueskinn med en ullhøyde på ca. 30 mm, mens undersiden har saueskinn kun i midtre del, over ryggen. I setet er det lagt inn uttrekkbare polstringer av komposittskum på begge sider av ryggraden. Det øker først og fremt sittekomforten for rytteren, og dernest er det en god beskyttelse for hestens rygg. For å forbedre likevekten, er det mulig å feste stigbøyleremmer i D-ringer, under saueskinnsfellen under setet. Kan vaskes i maskin med spesielt vaskemiddel for sauefell. Tåler også tromling. Vi anbefaler vårt vaskemiddel "C7". Vennligst respekter våre vaskeanvisninger.


Teknisk beskrivelse:


Basic Plus Barbaksal med sauefell.Shetlandstørrelse selges under produktnummer:304747.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

SYKT GOD
0 Likes

Den sklir overhode ikke bakover vis du kan feste gjorden. Brukerden ofte isteden for sal og den er god som nye nenda! Befales sterkt!

Størrelse: Normal
Fornøyd!
0 Likes

Jeg bruker denne ofte, og syntes den er VELDIG ofte som avlasting for sal. Den er veldig god, men sliter med at den sklir bak på hesten når vi øker farten eller skal opp en bakke. Men dette rettet jeg opp med fortøy, og da ligger den ca på samme sted hele tiden. Jeg er fornøyd!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.