FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

ChristBareback Iberica Plus

Produkt-ID: 14485

kr 4.429,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
ChristBareback Iberica Plus
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
ChristBareback Iberica Plus
kr 4.429,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
ChristBareback Iberica Plus
kr 4.429,00
Panel til Christ 14485
kr 219,00
ChristBareback Iberica Plus
Beskrivelse

Beskrivelse

En barbakpad i spansk stil. Setet er laget av lammeskinn, med en ullengde på ca. 30mm på undersiden kun mot ryggen. Den høye for- og baksvisselsn gir ekstra støtte. Avtagbart fôr på venstre og høyre side av ryggraden gir bedre komfort i setet, og beskytter hestens rygg. Hester med høy manke bør bruke PLUS-modellene av våre barbakpader.


Vaskeanvisning:


Dette produktet kan vaskes i maskin med spesialvaskemiddel beregnet på saueskinn.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fantastisk sal!
1 Likes

Perfekt for den lange turen så vel som dressurpasset! Sitter bra på fjordhesten min og kontanter ikke foran eller bak. Veldig fornøyd! ????

Størrelse: Normal
Christian Iberica Plus Pony
3 Likes

Vi elsker denne Iberica lammeskinnet. Det var den rette avgjørelsen for denne pelssalen. Min arabiske hoppe har en vanskelig sadelstilling og salen tilpasser seg perfekt. Han er fin og myk og en Gelanderitt i alle gangarter som på torget og i hallen ikke noe problem. Du sitter nær hesten og kjenner nesten hver eneste bevegelse, og vi liker den veldig godt. Du er veldig komfortabel og trygg i det. Vi er bare spente. Vi sykler 6 til med Christ iberica pluss lammeskinnsadel, og alle er begeistret. Vi anbefaler det til andre. Datteren min i en alder av 8 år får ridetimer på hesten vår og elsker Iberica Plus. Å ja, måren vår løper gratis og bare bra. Ikke flere problemer med saler.

Størrelse: Normal
Bra laget, flink og komfortabel å sykle i
1 Likes

Myk og behagelig å sitte i og føle seg stødig uten å være klønete eller for bred. Formes godt etter hestens rygg. Du kjenner tydelig at hestens ryggmuskulatur beveger seg selv med innleggene i uten å måtte forstyrre noen ubehagelig ryggrad hvis hesten er av det tynnere slaget. Myke og smidige sadelstropper. Romslig i setet.

Størrelse: Normal
Myk og god
9 Likes

God støtte, varmt og mykt sete. Str ponny er mer enn stor nok for min 147cm New Forest. Passer med dressurgjord. Skal brukes uten shabrak, men jeg opplever at remmene gnager litt på hestens mage like over gjorden. Som voksen rytter på 168cm har jeg god plass i setet på denne, en større str. ville gitt dårligere støtte for meg.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.