Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

HV Polo Favouritas fram- og bakbeinsbelegg

Produkt-ID: 993154

kr 629,00
(Pris inkl. MVA)
HV Polo Favouritas fram- og bakbeinsbelegg
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
HV Polo Favouritas fram- og bakbeinsbelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Tendon and fetlock boots set made of matt effect plastic shells, absorbing neoprene lining and touch tape fastening straps. With embroidered artwork on woven label.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fornøyd
0 Likes

Veldig fine og av god kvalitet. Dessverre er de er de alt for små, og sammenlignet med andre belegg er disse beleggene i str full like store som vanlige belegg i cob, og de i Cob er like store som ponnibelegg, osv.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.