Black Weekend - spar opp til 70%!
Spar nå
HV Polo

HV Polo

92 artikler

HV Polo ble startet i 1980 i Nederland, og har blitt ledende innen ridesportsverdenen spesielt innen det internasjonale polomiljøet i over 15 land. Stilene og valgmulighetene fra HV Polo ligner på Horze-serien, så vi tilbyr disse produktene for å komplimentere våre utvidede kolleksjoner. Grafikken, de dristige, moderne fargene og hunter/jumper-stilartene er lett gjenkjennelige blant rideentusiaster over hele kloden.

HV Polo har også herre- og dameklær med flott grafikk. Det spennende utvalget inneholder hverdagslige damebluser og topper med emblemer og bokstaver. Formsydde jakker som er designet til å smigre figuren og vise sin stolthet og stil, kommer med grafikk og detaljer. Disse jakkene er laget av noen av de mest ettertraktede tekstilene, og har fleece og kunstpels som gir en moderne og samtidig varm og praktisk kombinasjon. Brodert skrift og grafikk setter et personlig pred på fleecejakkene og hettejakkene med glidelås. Rikelig med lommer og elastiske mansjetter gjør jakkene funksjonelle og flotte. Legg også til et par stilfulle knestrømper i garderoben som du kan ha under ridebuksene, og du har en komplett bekledning. Strømpene fås i varierende farger som kan mikses og matches etter humøret. HV Polo lager også trendy stallstøvler, som gjør stallarbeidet gøyere. Grafikken på støvelskaftet gir hverdagsaktivitetene stil. Noen HV Polo ridebukser har finuerlig teft og et stoffbelte som kan bindes slik at man får en tøff og moderne stil. Disse ridebuksene er designet til uformell påkledning, men er laget i samme høye standard som alle andre produkter i HV Polo-kolleksjonen. Mange lommer og smarte sømmer gjør disse ridebuksene spesielle.

Oppsiktsvekkende sjabraker til aktive hester fra HV Polo gir en stil som ligner seriene Horze har, med lignende broderte detaljer. Velg en allround- eller dressursjabrak som passer hesten din, med mykt, fukttransporterende stoff som holder hesten din avkjølt og komfortabel mens den yter sitt beste.

Så snart du har prøvd HV Polo-kolleksjonen, vil du se hvorfor disse produktene og de matchende klærne passer perfekt sammen med resten av produktene som vi tilbyr ryttere fra Horze og B Vertigo.