Kjøp F.R.A Cavallo Sport - SRS boots | horze.no

F.R.A Cavallo Sport - SRS boots

kr 1.699,00
Pris inkl. MVA
Spar 10% med koden: MIDWEEK
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.04.2021.
Svart F.R.A Cavallo Sport - SRS boots cavallohorseriderfr
F.R.A Cavallo Sport - SRS boots
F.R.A Cavallo Sport - SRS boots
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
F.R.A Cavallo Sport - SRS boots
Beskrivelse

Beskrivelse

Cavallo Sport bootsen er en slank, lett og stilig, med alle egenskaper du forventer fra Cavallo. Sport er ideell for lettere ridning, og sålen "Regular" er formet til å passe en rundere hovform. Lær både på innsiden og utsiden former seg komfortabelt til din hest hov. Sport gir god komfort for kronisk smerte og sensitive høver, rehabilitering etter skader, hovbyller, hovsenebenbetennelse, forfangenhet, såletrykk og sammentrekte hæler. Ikke bare for ridning. Sport kan også brukes som beskyttelse under reise, eller ved avl, eller så kan de tas med på turen som et "reservedekk" om du skulle miste en sko. Sålen "Regular" er passende for en hov som er omtrent like lang som den er bred. Selges i par.


Teknisk beskrivelse:


Sold in pairs.
Høvene må trimmes senest to uker før måling.


Produkt-ID: 314923

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Kjøp dem sammen

Totalpris:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre