Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

F.R.A Cavallo Sport - SRS boots

Produkt-ID: 314923

kr 1.699,00
(Pris inkl. MVA)
F.R.A Cavallo Sport - SRS boots
Velg størrelse Størrelsestabell
F.R.A Cavallo Sport - SRS boots
kr 1.699,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
F.R.A Cavallo Sport - SRS boots
kr 1.699,00
F.R.A Cavallo Sport - SRS boots
Beskrivelse

Beskrivelse

Cavallo Sport bootsen er en slank, lett og stilig, med alle egenskaper du forventer fra Cavallo. Sport er ideell for lettere ridning, og sålen "Regular" er formet til å passe en rundere hovform. Lær både på innsiden og utsiden former seg komfortabelt til din hest hov. Sport gir god komfort for kronisk smerte og sensitive høver, rehabilitering etter skader, hovbyller, hovsenebenbetennelse, forfangenhet, såletrykk og sammentrekte hæler. Ikke bare for ridning. Sport kan også brukes som beskyttelse under reise, eller ved avl, eller så kan de tas med på turen som et "reservedekk" om du skulle miste en sko. Sålen "Regular" er passende for en hov som er omtrent like lang som den er bred. Selges i par.


Teknisk beskrivelse:


Sold in pairs.
Høvene må trimmes senest to uker før måling.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.