Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

F.R.A. Cavallo, pastern wraps

Produkt-ID: 314936

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
F.R.A. Cavallo, pastern wraps
Beskrivelse

Beskrivelse

For dem som ønsker ekstra beskyttelse tilbyr vi Cavallo Pastern Wrap (selges i par). Pastern Wrap gir et ekstra lag med beskyttelse på hestens myke hud, når du rir.


Egenskaper:


  • Fest Cavallo Wrap rundt hoven med borrelås. Den festes langt ned, rundt nederste del av koden, og dra det elastiske båndet diagonalt opp, fra baksiden og fram.
  • Plasser beskyttelsen på hoven, først på tåa, og sikre deg at den ligger flatt. Fest den røde borrelåsdelen fra kodeområdet på den røde borrelåsen foran på belegget.
  • Fortsett din vanlige festeprosedyre som normalt.

Teknisk beskrivelse:


Sold in pairs.


Gjennomsnittlig vurdering
3.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Små!
0 Likes

Obs! Små i str. Hesten har str 5 i boots og MYE hovskjegg. Wraps i str L var ikke i nærheten av å passe! Manglet sikkert 4cm i omkrets for å kunne strukket nok til å kunne feste rundt.

Veldig liten størrelse
0 Likes

Jeg kjøpte disse hanskevernene til hesten min som har store føtter (han legger de 3 i strykejern), så jeg tok L. De går ikke til ham de går til en ponni som klatrer fra bunnen av.

Veldig små
0 Likes

Hesten min bruker str 4 i boots og str 4-6 på disse var for små.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.