Kjøp F.R.A. Cavallo Simple boots | horze.no

F.R.A. Cavallo Simple boots

kr 2.090,00
Pris inkl. MVA
Brun F.R.A. Cavallo Simple boots cavallohorseriderfr
Svart F.R.A. Cavallo Simple boots cavallohorseriderfr
F.R.A. Cavallo Simple boots
F.R.A. Cavallo Simple boots
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
F.R.A. Cavallo Simple boots
Beskrivelse

Beskrivelse

Simple - Regular boot er den allsidige bootsen. Utmerket for å beskytte din hest sine hover på hardt, tøft terreng. Den ultimate beskyttelsen for barfothesten. Gir god komfort for kronisk smerte eller sensitive høver: rehabilitering etter skader, hovbyller, forfangenhet, såletrykk og sammentrekte hæler. Kan bli brukt som beskyttelse under reise og ved bedekking, eller tas med på turen som et "reservedekk" om du skulle miste en sko. Slim-versjonen krever en hov som minst er 1/4" smalere enn den er lang.


Egenskaper:


  • Parvis

Teknisk beskrivelse:


Sold in pairs.
Høvene må trimmes senest to uker før måling.


Produkt-ID: 314920

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Kjøp dem sammen

Totalpris:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre