Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Sprenger Dynamic RS Bridon Muffebitt, Sensogan 14mm

Produkt-ID: 300681

kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
Sprenger Dynamic RS Bridon Muffebitt, Sensogan 14mm
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Dynamic RS Bridon Muffebitt, Sensogan 14mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette bittet stimulerer hesten til å akseptere bittet lettere. Den ergonomisk formede munndelen ligger perfekt i hestens munn, noe som gir et mykt og jevnt press på hele tungeområdet og oppmuntrer hesten til å tygge. I tillegg støtter dette bittet kontakten i hjørnene på en svært effektiv måte, som holder hesten på bittet.Det myke leddet i midten er vinklet forover - et karakteristisk trekk på KK ULTRA - og de fine mufferingene gjør det til et svært mildt bitt. Munndelen er laget av AURIGAN, et materiale som aktiverer tyggeprosessen til hesten din.De nye DYNAMIC RS bittene gir myke men svært effektive signaler, som gir bedre kontakt mellom hest og rytter.


Teknisk beskrivelse:


Munndel: Tredelt.Tykkelse på bittet: 14 mm.Diameter på ringene: 65 mm.Type ring: Muffe.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott produkt - altfor lang leveringstid
0 Likes

Tannprisen er flott, jeg hadde den allerede for flere hester. Bestilte det på nettet, for denne gangen trengte jeg en ganske liten størrelse. Dessverre tok det så lang tid før jeg mottok varene, at jeg til slutt var ekstremt opprørt. Jeg vil ikke bestille online igjen.

Alt var fantastisk!
0 Likes

Biten er superforedlet, måren min tar den veldig bra og kjører bra med den. Velkjent sprinklerkvalitet, som er verdt prisen.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.