Kjøp Sprenger Dynamic RS bridonbitt, 14mm | horze.no

Sprenger Dynamic RS bridonbitt, 14mm

kr 1.190,00
Pris inkl. MVA
Sprenger Dynamic RS bridonbitt, 14mm
Sprenger Dynamic RS bridonbitt, 14mm
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Dynamic RS bridonbitt, 14mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette er den todelte versjonen av det vellykkede tredelte Dynamic RS bittet.Det ergonomisk formede munnstykket gir en hurtig og balansert effekt på tungen. Sammenlignet med andre konvensjonelle todelte bitt, gir Dynamic RS munnstykket et jevnt trykk på hele tungeområdet.*Dynamic RS bitt gir en bedre kontakt mellom hest og rytter. Glimrende for hester som er overaktiv i munnen og leker for mye med det midterste leddet på et tredelt bitt, og derfor ikke så godt mottar de signalene som et tredelt bitt ellers ville gitt.


Teknisk beskrivelse:


Munndel: Todelt.Bittykkelse: 14 mm.Diameter på ring: 55 mm.


Produkt-ID: 13350

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre