Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Sprenger KK Formet Bridon Balkenhol Sensogan 14 mm

Produkt-ID: 300706

kr 949,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger KK Formet Bridon Balkenhol Sensogan 14 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Ett todelt bitt med en unik munndel som eliminerer nøtteknekkereffekten vanlige todelte bitt har. Bittet ligger perfekt på tungen og gir effektive signaler fra tøylene. Den kurvede munndelen forhindrer ukomfortabelt press på de sensitive delene av tungen.Mer enn 25 års erfaring med dette bittet har vist at det virkelig hjelper hester som er ustødige på kontakten med bittet og ikke responderer på signalene fra tredelte bitt.


Teknisk beskrivelse:


Munndel: Todelt.Tykkelse på bittet: 14 mm.Diameter på ringene: 55 mm.Type ring: Løs.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

bite
0 Likes

Tok omtrent 10 dager før jeg fikk den hjem, men er veldig fornøyd. Riktig størrelse, er veldig god i munnen. Fra å ligge på en veldig stram hånd til å være lykkelig

Veldig fornøyd!
0 Likes

Ponnien min er veldig fornøyd med dette bittet! Han liker Dynamic RS, det visste jeg fra før, men dette viste seg å bli en skikkelig hit. Han er mye mer komfortabel med dette bittet enn noe annet jeg har prøvd.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.