Kjøp Sprenger Sensogan KK Ultra muffebitt bridon 14mm | horze.no

Sensogan KK Ultra muffebitt bridon 14mm

kr 1.649,00
Pris inkl. MVA
Spar 10% med koden: MIDWEEK
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.04.2021.
Sprenger Sensogan KK Ultra muffebitt bridon 14mm
Sprenger Sensogan KK Ultra muffebitt bridon 14mm
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Sensogan KK Ultra muffebitt bridon 14mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Anbefalt til hester som er urolige i kontakten med bittet. Muffebitt er perfekt til hester med sensitiv munn, ettersom hesten beskyttes mot klyping i munnvikene slik løse bittringer kan gjøre. Det som kjennetegner disse bittene er ovale ringer, som er festet til munndelen og sikrer at bittet ligger stille i hestens munn. Man hindrer at bittet sklir, dermed holder munndelen seg i en sentral posisjon på tungen.KK ULTRA. På tredelte bitt har leddet i midten fasong som en oliven, og er - sammenlignet med vanlige bitt - kortere og med vinkel som er vridd 45 grader. Med denne vinkelen på leddet i midten ligger bittet svært komfortabelt på tungen.Disse bittene gir en merkbar bedre kontakt til bittet, og en svært sensitiv hjelper med tøylene. De innovative KK ULTRA bittene bruker følsomheten på tungen, som er like sensitivt som mennesket. Tungen er et svært sensitivt sanseorgan, og forsterker signalene fra tøylene i hestens munn. Når du strammer tøylene, vil delen i midten på KK ULTRA ligge tett på tungen uten å klemme eller presse på ganen. Delene som er festet til leddet i midten ruller over tungen.På grunn av den nye posisjonen til bittet økes berøringen på tungen betraktelig. Tøylen vil dermed la rytteren få en mer presis og sensitiv kommunikasjon med hestens munn. KK ULTRA bitt gir en presis kontakt mellom rytter og hest som ikke kan sammenlignes. Når du bytter til et KK ULTRA bitt vil du umiddelbart kjenne en forbedring på kontakten med bittet. Den anatomiske munndelen er svært komfortabel for hesten, og øker smidigheten på grunn av den mer følsomme kontakten fra rytteren.


Teknisk beskrivelse:


Munndel: Tredelt.Tykkelse på bittet: 14 mm.Diameter på ringene: 55 mm.Type: Muffebitt.


Produkt-ID: 304416

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre