Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Spirit leggchaps i lær

Produkt-ID: 37294

kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Spirit leggchaps i lær
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Spirit leggchaps i lær
kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Spirit leggchaps i lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Et praktisk par med leggchaps i god kvalitet er et must for hobbyryttere.


Beskytt leggen og ri med stil med disse klassiske leggchapsene i komfortabelt lær med en solid glidelås på baksiden. Elastisiteten sikrer god passform. Du får mye for pengene, og de tåler daglig bruk.


Egenskaper:


  • Slitesterke leggchaps i skinn
  • Solid glidelås
  • Heldekkende beskyttelse
  • Mye for pengene

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt dem, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Poler med skopuss ved behov.


Gjennomsnittlig vurdering
3.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Gode leggings til riktig pris.
0 Likes

Etter mange år med eksperimentering, nylig bruker jeg bare leggings av lær, jeg liker selve materialet og stilen som de gir til syklisten mens du sykler. Nylig kjøpte jeg Horze leggings, de viste seg å være veldig praktiske. De beskytter benet godt og forårsaker ikke ubehag selv ved lang kjøring. De ser stilige ut, jeg trodde ikke engang at de ville se slik ut. Huden er veldig høy kvalitet, holdbar, til tross for at leggings er ganske rimelig. Jeg har hatt på disse leggings i to måneder nå, og de er som nye. Det er ikke verst at de ikke er lett tilsmussede og kan rengjøres godt. Jeg tror de vil vare mer enn ett år.

Størrelse: Normal
Stram i begynnelsen
0 Likes

Jeg kjøpte XS (har ganske smale kalver) og de satt supertette i begynnelsen, som de skulle. Men etter noen få bruksområder har de tilpasset meg form. Flott, enkel og komfortabel.

Størrelse: Liten
Bra, men elendig glidelås
0 Likes

For øvrig er de suverene og tette leggede minichaps, men glidelåsen vil ikke feste når du sykler. Jeg returnerte nesten produktet etter noen få bruksområder med en klage, men med et lite patent klarte jeg å holde glidelåsene lukket. Uten glidelåsproblemet ville du fortjent hele 5 stjerner!

Størrelse: Normal
Dårlig glidelås
0 Likes

Modellen passer godt inn i den tykke og korte leggen. Glidelåsen forble imidlertid ikke lukket, men begynte å åpne seg på den første turen. Dette gjør naturligvis kapslene ubrukelige.

Størrelse: Normal
utmerket
0 Likes

Et par ganger har jeg brukt med grunnleggende sko fra sentrallageret og naa er virkelig bra! Kom igjen, se kul ut ... Før føttene falt, men etter bruk av denne kombinasjonsboksen fikk jeg føttene under kontroll! Jeg vil absolutt anbefale det.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.