Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Spirit leggchaps i lær

Produkt-ID: 37294

kr 391,20
kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Spirit leggchaps i lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Et praktisk par med leggchaps i god kvalitet er et must for hobbyryttere.


Beskytt leggen og ri med stil med disse klassiske leggchapsene i komfortabelt lær med en solid glidelås på baksiden. Elastisiteten sikrer god passform. Du får mye for pengene, og de tåler daglig bruk.


Egenskaper:


  • Slitesterke leggchaps i skinn
  • Solid glidelås
  • Heldekkende beskyttelse
  • Mye for pengene

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt dem, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Poler med skopuss ved behov.


Gjennomsnittlig vurdering
3.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

skuffet
1 Likes

I resepsjonen av dette produktet var jeg relativt fornøyd: det tilsvarte det jeg forventet. For en skuffelse da jeg først skjønte at glidelåsene ikke hadde rollen sin! Det er ikke praktisk å tape tapene dine tre ganger på en time. Jeg lar dem ligge i skapet.

Gode og billige chaps.
0 Likes

Jeg har brukt siden sommeren, og jeg likte mye. Passer også til brede føtter.

Ser bra ut
0 Likes

I dag nettopp kjøpt, elastisk så det passer godt i foten, men støtter kanskje ikke på noen måte. Etter å ha kommet inn et par uker, så se hva slags ridning.

Jeg er spent!
0 Likes

Læret til disse chaps er veldig mykt, tynt og du har et spesielt godt grep om salen. Passformen passer nøyaktig som i størrelseskartet. Imidlertid er disse karene veldig nær rytterbenet og er første gang det blir lagt på litt vanskelig å få. I tillegg er kapslene skinn fra læret, selv om de er så myke selv i vær og noe smuss veldig robust. Etter en tur har kapslene snekret seg sammen og sitter som en annen hud. Jeg liker utseendet og hele førsteinntrykket er veldig bra. På langvarig holdbarhet tester jeg dem også, men jeg er allerede spent på å ri. Det er best å ikke kjøpe disse sprengene for langt, da de strekker seg litt etter å ha syklet. For prisen hadde jeg aldri forventet en så god skinnkvalitet.

utmerket
0 Likes

Et par ganger har jeg brukt med grunnleggende sko fra sentrallageret og naa er virkelig bra! Kom igjen, se kul ut ... Før føttene falt, men etter bruk av denne kombinasjonsboksen fikk jeg føttene under kontroll! Jeg vil absolutt anbefale det.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.